Hovedinnhold

Equicez: «Live From Pass It»

Equicez: «Live From Pass It»

(Next Stop)

Denne saken handler om:

Grovkornet og lovende rap.

Rapperne Cast og FE'M One utgjør Equicez sammen med DJ Nuhhh. Tre hip hop-hoder fra Kolbotn som skaffet seg en spellemannominasjon med noe av det røffeste og mest grovkornede siden debuten til Tungtvann.

Equicez har hittil vært et hett navn i den norske rap-undergrunnen, hvor singlen «Live From Pass It» har skapt store forventninger foran album-debuten.

«Live From Pass It» er møkkete, tung, ruglete og funky, med to habile rappere av fremmedkulturell opprinnelse (Chile og Liberia) som gjør vei i vellinga på norsk og engelsk, med sterke meldinger som oser av struttende innlevelse. Denne singlen ble utgitt i 2001, men på grunn av spellemannominasjonen er den blitt aktuell for et stort publikum først nå.

Espen A. Hansen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk