Hovedinnhold

- Se min kjole!

(VG Nett) Rachel Stevens (25) stilte i Brit Awards' mest oppsiktsvekkende kjole.

Denne saken handler om:

Pop-Rachel stilte i gul, minimal festkjole med åpen rygg helt ned til baken - med bikinilignende forstykke og slep. Slepet viste seg å være vanskelig å håndtere, så Rachel, tidligere medlem av gruppa S Club, måtte flere ganger ha hjelp til løfte på pynten mens hun beveget seg rundt.

SE FLERE BILER AV RACHEL OG ANDRE FESTKLEDDE STJERNER!

Rachel var i sitt ess da hun kunne stå stille og posere fra høyre og venstre for fotografene som slåss om blinkskuddene. For selv om Rachel ikke vant pris under gårsdagens utdeling ( se hele vinnerlisten her) i London, så var hun den stjernen som fikk mest oppmerksomhet for valg av kjole. Kjolen er designet av Julien McDonald.

Britiske aviser skriver at årets Brit Awards, hvor også norske Kurt Nilsen var blant gjestene, var mer glamorøs og glitrende enn noen gang tidligere.

- En parade med designerhabitter, skriver The Sun.

Glitrende

Beyonce (22) var blant kveldens vinnere og underholdere. Superstjernen stilte i fotsidt og glitrende.

Den prisbelønte filmstjernen Scarlett Johansson («Lost In Translation»), delte ut pris. 19-åringen stilte i en kjole maken til en Britney nylig brukte under en kjendisfest - en gullskimrende minikjole med frynser.

Kveldens programvertinne, var TV-kjendisen Cat Deeley, skiftet fra det ene antrekket til det andre.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk