Hovedinnhold

Syv Jackson-leger går fri

LEGENDEN: Michael Jackson hadde lenge slitt med medisinmisbruk, og på dødsdagen fikk han en dødelig dose Propofol av Dr. Murray Conrad. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway
LEGENDEN: Michael Jackson hadde lenge slitt med medisinmisbruk, og på dødsdagen fikk han en dødelig dose Propofol av Dr. Murray Conrad. Foto: Walt Disney Studios Motion Pictures Norway
(VG Nett) Doktor Conrad Murray er fortsatt den eneste tiltalt for Michael Jacksons død.

Denne saken handler om:

Det vil ikke bli tatt ut tiltale mot de syv legene som har vært under mistanke helt siden politiet utførte en razzia mot legene etter popkongens død i fjor.

Legene, som aldri har blitt navngitt, har vært etterforsket av Los Angeles narkotikagruppe, etter at de har skrevet ut reseptbelagt medisin til popkongen. En sykepleier slipper også tiltale, skriver CNN.

Les også:Murray holdes ansvarlig for Jacksons død

Conrad Murray, som var med Jackson på dødsleiet, var ikke regnet blant de syv legene som nå får gå fritt. Doktoren er fortsatt tiltalt for uaktsomt drap, og i tillegg saksøkt av Jacksons far Joe, som ikke er fornøyd med at de syv legene går fri.

- Jeg er veldig skuffet. Michael Jacksons misbruk av medisiner de siste årene av hans liv, var usedvanlig stort og å ikke belyse det i offentligheten er å ignorere virkeligheten, sier Joe Jacksons advokat Brian Oxman til AP.

Les også:Slik var Michaels siste døgn

Alias granskes

En av legene som skal ha skrevet ut medisiner til et alias som ble brukt av Jackson, vil bli gransket videre av California Medical Board. Den føderale etterforskningen av Jacksons leger er avsluttet.

BLI MEDLEM AV RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Etterforskningen som nå er avsluttet har også søkt gjennom en database som inneholder alle reseptbelagte legemiddler som noen gang er skrevet ut.

Neste høring i Murray-rettsaken er satt til 23. august, og skulle Murray bli dømt risikerer han opptil fire år i fengsel.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk