Hovedinnhold

Pappa Jackson spår at barna kan bli stjerner

STRENG FAR: Pappa Joe Jackson (80) er kjent for å ha styrt sine egne barn beinhardt. Bildet til høyre: Michael Kacksons tre barn (7, 11 og 12 år gamle) under tirsdagens minnestund. Foto: AP
STRENG FAR: Pappa Joe Jackson (80) er kjent for å ha styrt sine egne barn beinhardt. Bildet til høyre: Michael Kacksons tre barn (7, 11 og 12 år gamle) under tirsdagens minnestund. Foto: AP
(VG Nett) Joe Jackson, som er kjent for å ha styrt sine egne berømte barn med jernhånd, ser stjernepotensiale i Michael Jacksons barn.

Denne saken handler om:

Det er ennå ikke bestemt hvem som skal overta omsorgen for Michael Jacksons tre barn, Prince Michael (12), Paris (11) og Prince Michael II (7).

Mens Michaels ekskone Debbie Rowe (50) angivelig går med planer om å søke om omsorgen for de to eldste, som hun er mor til, krever Michaels 79 år gamle mor Katherine å få ta hånd om barna. Det var Katherine som straks tok til seg de tre da Michael brått døde, en nyhet som rystet verden for to uker siden. Mandagens planlagte omsorgshøring er utsatt en uke.

Frykter angivelig pappa Joe

Debbie Rowe, som ennå ikke har sendt inn omsorgssøknaden, skal ifølge en rekke medier være svært engstelig og skeptisk til at de tre barna skal vokse opp for tett på Joe Jackson (80). Særlig Michael Jackson, men også søstrene La Toya og Janet, har aldri lagt skjul på hvor tøff oppvekst de hadde, fordi pappa Joe oppdro dem under svvrt strenge betingelser.

Hva Debbie Rowe synes om pappa Joes ferske uttalelse til ABC News, er uvisst. Joe betrodde til TV-kanalens «Good Morning America» i går at han ser stjernemateriale i Michaels barn.

- Jeg følger med på Paris. Hun ønsker kanskje å gjøre noe. Og Blanket (familiens kallenavn på syv år gamle Prince Micahel II, red anm.), han kan virkelig danse, uttalte 80-åringen.

Hvem som er mor til syvåringen er ikke kjent for offentligheten.

Rørte en hel verden

De tre barna rørte en hel verden da de tirsdag deltok på den offisielle minnestunden for sin berømte far. Særlig det at 11 år gamle Paris avslutningsvis grep mikrofonen og gråtkvalt bedyret sin kjærlighet til faren, fylte spaltene i alle store medier dagen derpå.

VGTV: Se Paris' (11) gripende tale her

Syv år gamle Prince Michael II sto alvorlig på scenen og tviholdt på minneheftet og en minidukke av faren.

Dagen før minneseremonien skal hele familien ha tatt avskjed med popkongen i åpen kiste.

Artikkelen fortsetter under bildet.

SKAL OMSIDER BEGRAVES: Michael Jackson - her i forbindelse med kunngjøringen av avskjedskonsertene som skulle startet i London i juli. Foto: AFP
SKAL OMSIDER BEGRAVES: Michael Jackson - her i forbindelse med kunngjøringen av avskjedskonsertene som skulle startet i London i juli. Foto: AFP


Ennå ikke begravet

Michaels kiste sto foran scenen og ble etter seremonien fraktet til et ukjent sted. Ennå er det ikke kjent hvor og når Michael skal begraves. Fox News skriver at familien ikke er enige om hva som skal være Michaels siste hvilested. Michael skal angivelig ikke selv ha ytret klare ønsker for dette i sitt testamente.

Michaels brødre ønsker at popkongen skal få hvile på Neverland-ranchen i Santa Barbara, fordi de angivelig ønsker å skape et sted lignende Elvis' Graceland. Men i California er det ikke lov å begrave mennesker på private eiendommer.

Utelukker ikke drap

Ennå er heller ikke obduksjonsresultatet klart. Om det var en overdose medikamenter som satte sluttstrek for poplegendens liv er derfor for tidlig å si. Politiet uttalte tidligere denne uken at de ikke kan utelukke at det ligger noe kriminelt bak dødsfallet. Det siste er at rettsmedisinere nå har krevd at leger som har journaler på Michael Jackson, utleverer disse.

Popstjernens far, Joe Jackson, mistenker ifølge ABC News at sønnen skal ha vært utsatt for en forbrytelse.

- Er dette et drap? Er dette en tilfeldig overdose? Hva er det vi står overfor? Akkurat nå kan jeg ikke si noe om det. Jeg vet rett og slett ikke nok, uttalte politisjefen i Los Angeles, Bill Bratton til CNN for to dager siden.

Er du Norges Michael Jackson? Konkurranse her

ALT OM MICHAELS BRÅ DØD

BRØDRENE BAR KISTEN: Michael Jacksons kiste ble båret inn i Staples Center. Foto: AFP
BRØDRENE BAR KISTEN: Michael Jacksons kiste ble båret inn i Staples Center. Foto: AFP

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk