Hovedinnhold

Michael Jacksons ekskoner i sorg

(VG Nett) Kvinnene i Michael Jacksons liv sørger over tapet av popikonet.

Denne saken handler om:

Lisa Marie Presley var Michael Jacksons første kone. De giftet seg i all hemmelighet våren 1994. Ekteskapet mellom datteren til Elvis Presley og tidenes største popartist skapte store overskrifter.

- Jeg er så utrolig lei meg og overveldet av alle mulige følelser. Jeg er sønderknust på vegne av barna, som jeg vet betydde alt for ham, og på vegne av familien. Dette er et enormt tap på så mange måter at jeg ikke har ord, sier Presley ifølge People.com.

Les også:Den utrolige historien om barnestjernen som ble «The King of Pop»

Presley støttet popikonet da pedofilibeskyldningene haglet og karrieren fikk seg en knekk. Hun stilte også opp i musikkvideoen til «You are not alone». Men kjærligheten varte ikke, og i januar 1996 ba Presley om skilsmisse.

PÅ DATE: Brooke Shields og Michael Jackson på vei til en prisutdeling i Los Angeles i januar 1984. Foto: AP
PÅ DATE: Brooke Shields og Michael Jackson på vei til en prisutdeling i Los Angeles i januar 1984. Foto: AP

Nettmøte:Popkongens fanklubb svarer deg!

Skuespiller og modell Brooke Shields datet Michael Jackson en kort periode på 80-tallet. Hun omtaler popstjernen som en nær venn.

- Mitt hjerte er overveldet av sorg etter det smertelige tapet av min sanne venn Michael. Han var en venn og en artist helt utenom det vanlige. Jeg slutter meg til familien i feiringen av hans utrolige liv, og sørger over hans altfor tidlige bortgang, sier Shields.

Nekrolog:Michael Jackson - en moderne tragedie

KONE NUMMER TO: Debbie Rowe, som også er mor til to av Jacksons barn. Foto: REUTERS
KONE NUMMER TO: Debbie Rowe, som også er mor til to av Jacksons barn. Foto: REUTERS

Michaels Jacksons andre ekskone, Debbie Rowe, sier gjennom sin advokat at hun er «utrøstelig» etter nyheten om Michaels bortgang.

Rowe og Jackson giftet seg i 1997. De fikk to barn sammen, men skilte seg allerede i 1999. Rowe ga da Jackson foreldreretten over barna. De forble venner etter skilsmissen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk