Hovedinnhold

- Jacksons bror fikk hjerteinfarkt

(VG Nett) Randy Jackson (48) ble fraktet til sykehus med brystsmerter.

Denne saken handler om:

- HJERTEINFARKT: Ifølge legene skal Randy Jackson ha pådratt seg et letter hjerteinfarkt. Foto: AP
- HJERTEINFARKT: Ifølge legene skal Randy Jackson ha pådratt seg et letter hjerteinfarkt. Foto: AP

Ifølge nyhetsbyrået AP skal 48-åringen ha blitt fraktet til Huntington Memorial Hospital i Pasadena tirsdag kveld. Der skal legene ha sagt at det dreier seg om et lettere hjerteinfarkt, men det er ikke bekreftet.

Det skal etter forholdene stå bra til med Randy Jackson.

Yngstemann

48-åringen er den yngste av Jackson-brødrene, og den nest yngste av alle søsknene til den avdøde popkongen Michael Jackson.

Randy var selv til stede i retten mandag, da Dr. Conrad Murray måtte møte til høring. Murray er tiltalt for uaktsomt drap på Michael Jackson, men mandagens høring handlet om legens rett til å fortsette å jobbe.

Les også:Jackson-legen får fortsette

Conrad Murray erklærte seg i februar ikke-skyldig i tiltalen om uaktsomt drap, selv om han har innrømmet å ha forsynt popkongen med propofol. Tiltalen går ut på at Conrad Murray drepte Michael Jackson uten «kriminelle hensikter». Blir han dømt, er strafferammen på inntil fire år i fengsel.

ALT OM MICHAEL JACKSON HER

Murray, som er hjertespesialist fra Houston, havnet tidlig i politiets søkelys etter popkongens død. Han var den siste som så Michael i live, og den som jevnlig forsynte popstjernen med sovemiddelet propofol, noe som skal ha vært vanlig prosedyre for å bekjempe Michaels søvnløshet. Propofol er et svært sterkt anestesilegemiddel som blant annet brukes under operasjoner.

Privat lege

Michael Jackson hyret Murray som sin private lege mens han forberedte seg på den lange konsertrekken i London i fjor sommer - og som aldri ble noe av. I stedet ble verden rystet av nyheten om popkongens brå død.

Grafikk:Se Michaels liv i bilder

Som lege var det ikke ulovlig for Murray å gi Jackson propofol, men det har vært sentralt for etterforskerne hvorvidt prosedyren ble gjennomført på forsvarlig vis.

Stor bildespesial:Michaels karriere i bilder

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk