Hovedinnhold

- Jackson får offentlig begravelse

SØRGER: Fans over hele verden sørger. Blomster og bilder er lagt ned utenfor huset til Michael Jackson i Los Angeles. (Foto: AFP)
SØRGER: Fans over hele verden sørger. Blomster og bilder er lagt ned utenfor huset til Michael Jackson i Los Angeles. (Foto: AFP)
LOS ANGELES/OSLO (VG Nett) Myndighetene i Los Angeles bekrefter at Michael Jackson får en offentlig begravelse.

Denne saken handler om:

Tips oss

Fans over hele verden er i sorg etter at popkongen Michael Jackson døde torsdag kveld. Skynews melder at myndighetene i Los Angeles har bekreftet at Michael Jackson får en offentlig begravelse.

VGTV:Her sørger Jackson-familien

Protokoll:Send din siste hilsen til popkongen

Les også:Vår smerte kan ikke beskrives med ord

Begravelsen ventes å bli den største noensinne innen underholdningsindustrien, ifølge Daily Mail. Trolig vil flere hundre millioner følge popkongens bisettelse på TV. Begivenheten er ventet å bli større enn Elvis Presleys begravelse i 1977. Da samlet 75.000 fans seg i gatene i Memphis.

SAMLESIDE:Les alt om Michael Jackson her

Større en Dianas begravelse?

Det stilles også spørsmålstegn om begravelsen kan bli like stor som prinsesse Dianas. 250.000 samlet seg i sorg i Hyde Park hun ble gravlagt i 1997.

Jacksons familie var samlet lørdag for å diskutere popkongens begravelse. Ifølge Sky News skal familien ha uttrykt et ønske om å lage en minnemarkering over hele verden på et bestemt tidspunkt.

Da VG Nett besøkte foreldrenes adresse lørdag formiddag og ettermiddag amerikansk tid var det totalt kaos utenfor huset.

Saken fortsetter under bildet

SAMLET I SORG: Fans er samlet utenfor Jackson-familiens hjem i Encino i Los Angeles.
SAMLET I SORG: Fans er samlet utenfor Jackson-familiens hjem i Encino i Los Angeles.


DISKUSJON:- Forferdelig trist

Les også:- Elvis er størst

Blokkerer gatene

I tillegg til at presse fra hele verden står på rekke og rad på fyller gatene i nabolaget, er det til enhver tid samlet over 100 fans utenfor porten til huset.

De legger ned blomster og hilsninger til Michael Jackson, og omfanget av gaver, blomster, plakater og lys er nå i ferd med å fylle hele gaten utenfor huset.

Politiet, som er representert med en rekke personer i området, har sperret av et område på ca 500 meter, det vil si nesten hele gaten der blant annet huset til Jackson-foreldrene ligger. De eneste bilen som får slippe inn er folk som bor der, samt de mange TV-lastebilene.

TWITTER: Følg våre reportere Ola Stenberg og Merete Gamst på Twitter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk