Hovedinnhold

Våget ikke skru på mobilen

Sent i seng og tidlig opp: Da GP-vinner Knut Anders Sørum (27) våknet etter seieren, våget han ikke skru på telefonen.

Denne saken handler om:

Han våget ganske enkelt ikke å gjøre noe som helst. Så han tok seg et bad, slappet av, og ventet. På at et eller annet skulle skje, på at noen skulle komme. For ikke visste han hvordan man håndterer alle henvendelsene i kjølvannet av Grand Prix-seieren. Den ble feiret til natt var blitt dag.

- Formen er egentlig veldig bra. Det var veldig sent, humrer Knut Anders.

Han rakk å kjøpe søndagens aviser før han gikk til sengs. Ved sekstiden stakk han og andre festdeltagere ut fra hotellrommet for å kjøpe aviser og mat. Hvem som var på festen?

- Han russer'n var der, i alle fall.

Knut Anders syntes det var rart å se seg selv i avisen.

- Jeg hadde jo regnet med det, konstaterer totningen tørt.

- Men det er litt sprøtt. Jeg har drevet med musikk så mange år på relativt anonymt nivå, og så er du plutselig en slags kjendis. B eller C eller noe sånt.

Laidback

Så nå vil alle ha en bit av ham. NTB. TV2. Her og Nå. Se og Hør.

- Se og Hør måtte få et bilde, og Her og Nå, men uten tyrkisk flagg og lusekofte, eller hva de bruker. Jeg leser ikke disse bladene, opplyser Sørum, hvis mor fikk gratulasjonstelefon fra ordføreren i går. Knut Anders er imponert over hvordan foreldrene takler oppstyret. Men han er egentlig ikke overrasket:

- De er jo totninger, de også. De girer seg opp, men er likevel laidback når det kommer til stykket. De er gode eksempler på totninger.

- Hva kommer det av at totninger er sånn?

- Jeg sier som Sigbjørn Johnsen har sagt det: Folk som sitter og venter på at pottitene gror, blir annerledes.

Snart går Knut Anders i studio for å spille inn en ny versjon av «High». Etter hvert blir det nok også plate. Og på den vil han selv ha kontrollen.

- Jeg må være komfortabel med det jeg gjør, og går aldri med på ting som jeg ikke kan stå for selv. Det er jeg streng på, altså, sier han, smiler av seg selv, men gjentar: - Kjempestreng!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk