Hovedinnhold

Tomine Harket (16): - Jeg håper å vinne hele greia!

(VG Nett) Det er ikke noe i veien med ambisjonsivået til Tomine Harket før MGP-debuten.

Denne saken handler om:

- Jeg håper jeg vinner hele greia! Det er det jeg håper, men man vet jo aldri, sier en spent og håpefull Tomine Harket til VG Nett.

VGTV:Se intervju med Tomine Harket her!

Tidligere har hun opptrådt i musikalene «Annie» og «High School Musikal» - der hun måtte trekke seg på grunn av stemmeproblemer, men det er først nå at hun står på scenen som seg selv.

Nervøs

- Det blir spennende! Det er nå nervene kommer, innrømmer 16-åringen.

Tomine Harket håper inderlig at hun blir en av de to delfinalistene i Bodø som går videre til finalen i Oslo Spektrum.

VG Nett-leser:«Det at et ekstremmetallband som Keep Of Kalessin er i stand til å mekke en låt som hvem som helst faktisk går rundt og nynner på, sier vel litt om hvor enormt dyktige de er.»
Si din mening!

En av grunnene er nemlig at hennes berømte pappa, Morten Harket, er opptatt med egne prosjekter, og ikke får mulighet til å være blant publikum i den nordligste delfinalen.

- Jeg må komme meg videre slik at han får sett meg på scenen, forteller Tomine med et smil.

Stresset

Når hun går på scenen i Bodø er det bare en drøy uke siden Tomine kom hjem fra USA-ferie med familien. Det betyr at 16-åringen ikke får mye tid til å slappe av før MGP-debuten.

- Hvordan tror du publikum vil like sangen?

- Man vet aldri. Det forandres hele tiden hva folk liker best. Jeg er kjempestressa, medgir Tomine.

DU kan følge VG Netts MGP-sending på VGTV lørdag fra kl. 19.45. I studio sitter vår MGP-ekspert Jostein Pedersen, og Silje Pedersen fra minMote. Samtidig som de kommenterer sangene og antrekkene til artistene, kan du CHATTE med dem på direkten.

VGTV:Her ser du VGTVs Melodi Grand Prix-sending!

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk