Hovedinnhold

Stella dropper finalen - ville hjem

Foto: Morten Hegseth
Foto: Morten Hegseth
FLIGHT DY1133 (VG Nett) Stella Mwangi har forlatt ESC-sirkuset og reiste fredag hjem til Norge.

Denne saken handler om:

VG Nett møtte den utslåtte GP-deltakeren på Norwegian-flyet hjem fra Düsseldorf i formiddag, fortsatt i godt humør etter noen svært travle dager i GP-sirkuset.

- Det blir veldig deilig å komme hjem. Nå skal jeg gi ut album, det er snart 17.mai og jeg har fått min første bunad, fra Eidsvoll, forteller Stella til VG Nett.

- Jeg er lei av tysk tv også, ha ha. Og jeg gleder meg ekstremt mye til å øve med mitt nye band, fortsetter hun.

Les også: Stella er ute - Monica (28) er Norges GP-håp

Hun innrømmer at hun har måttet bruke tid på å svelge skuffelsen etter at hun ble slått ut tirsdag.

- Tiden etter semifinalen tirsdag har jeg brukt til å sove, ligge i senga og samle meg rett og slett. Det har vært trist, det har det, men jeg har fått gjort det jeg kom hit for å gjøre, og det er jeg fornøyd med.

Hun velger altså å ikke bli værende for å se finalen i Düsseldorf, men kommer likevel til å få med seg sendingen på NRK. I finalen har hun også noen hun vil krysse fingrene for:

- Da heier jeg på mine skandinaviske venner, og så klart Blue, som er så søte (Storbritannias bidrag, journ.anm). Nå håper jeg Norge fortsatt er stolte av meg, sier Stella som er strålende fornøyd med å ha fått en stor fanbase i Tyskland etter all oppmerksomheten under Melodi Grand Prix.

HEIER PÅ BLUE: Stella Mwangi sammen med boybandet Blue, som er britenes GP-håp lørdag. Foto: Scanpix
HEIER PÅ BLUE: Stella Mwangi sammen med boybandet Blue, som er britenes GP-håp lørdag. Foto: Scanpix

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk