Hovedinnhold

- Skjønner hvorfor Alexander drukner i damer

LIKER SPELLEMENN: Britiske Jade Ewen (21) har tydeligvis sansen for menn med fiolin. Her fra en øvelse i Moskva tidligere denne uken. Foto: Alain Douit (EBU)
LIKER SPELLEMENN: Britiske Jade Ewen (21) har tydeligvis sansen for menn med fiolin. Her fra en øvelse i Moskva tidligere denne uken. Foto: Alain Douit (EBU)
MOSKVA (VG Nett) Britenes MGP-skjønnhet Jade Ewen (21) har også falt for sjarmen til Alexander Rybak (23).

Denne saken handler om:

Tips oss

- Han er veldig sjarmerende! Jeg så opptredenen hans fra den norske finalen, og han har det største smilet jeg noen gang har sett. Jeg skjønner hvorfor han er så populær blant damene, sier Jade Ewen (21) til VG Nett.

21-åringen har tidligere kommet med uforbeholden skryt av Norges finalehåp. Nå har hun vært vitne til at Rybak har stjålet oppmerksomheten til publikum og presse hvor enn han har beveget seg i Moskva siden han ankom forrige mandag.

I KVELD SKAL NORGE KVALIFISERE SEG. FØLG SEMIFINALEN LIVE PÅ VG NETT OG VGTV PÅ SAMME MÅTE SOM TIRSDAG. LES HVORDAN LIVEDEKNINGEN FOREGÅR HER.

Omsvermet

I tillegg har nysingle Alexander - som fylte år i går - blitt omringet av jenter som vil ha nærkontakt med nordmannen nesten hele tiden.

Les også:Trekkplaster for nederlandske superstjerner

- Alexander er veldig populær, men han er en fantastisk fyr så det skjønner jeg, sier Jade til VG Nett.

Se eksklusive bilder fra MGP-sirkuset her!

Ewen er allerede direkte kvalifisert for lørdagens finale, mens Alexander må gjennom en hard semifinale torsdag. Likevel synes hun det kan være litt vanskelig å se Rybak - som lenge har vært en av forhåndsfavorittene - stikke av med oppmerksomheten.

Les også:- Tre minutter blir avgjørende

- Det er jo litt tungt for meg å se på siden han er konkurrenten min, men jeg heier på ham dersom ikke jeg vinner, sier 21-åringen.

Tror på seier

OMSVERMET: Nysingle Alexander Rybak (22) har fått masse oppmerksomhet fra jentene mens han har vært i Russland. Foto: Roar Dalmo Moltubak/VGTV
OMSVERMET: Nysingle Alexander Rybak (22) har fått masse oppmerksomhet fra jentene mens han har vært i Russland. Foto: Roar Dalmo Moltubak/VGTV

- Men jeg har også muligheten til å vinne, understreker hun.

Storbritannia har ikke vunnet en internasjonal finale i Melodi Grand Prix siden 1997, da Katrina And The Waves gikk helt til topps med "Love Shine A Light". Siden den gang har det stort sett gått ganske dårlig for britene.

Tabloidavisene på balløya var ikke nådige da Jemini tok en Teigen og ikke klarte å hanke inn noen poeng i 2003. Det var tungt for britene, som sammen med Luxemburg og Frankrike
har vunnet flest seire (5) i Eurovision nest etter Irland (7).

Utfordrer

Nå ligger ansvaret på skuldrene til den unge skjønnheten Jade Ewen, og kanskje er det 21-åringens tur til å gjenopprette æren med «It's My Time».

- Det er selvsagt litt press på meg siden vi ikke har gjort det så bra de siste årene, men samtidig forventer ikke folk at jeg skal gjøre det bra så det er en bonus hvis jeg lykkes, mener Jade.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk