Hovedinnhold

Sang til en spesiell person: Han var godt fornøyd med opptreden

MALMÖ (VG Nett) Da Margaret Berger (27) sto på Eurovision-scenen lørdag var det en spesiell person i tankene hennes.

Denne saken handler om:

Dagen etter fjerdeplassen møtte en rolig, men opplagt Margaret Berger pressen.

Margaret har tidligere fortalt til VG at hun tenker på en spesiell person, som har inspirert henne og pushet henne fremover, når hun synger låten «I feed you my love».

- Hvordan reaksjon har du fått fra ham etter finalen?

- Han var godt fornøyd med opptreden, og det er alt jeg ønsker å si om det, svarer hun.

- Vi tok oss svingom

Etter finalen lørdag kveld, tilbragte hun tid med familien som hadde tatt veien fra Norge for å heie på og feire med 27-åringen, før hun dro ut på nattklubb.

- Jeg var på Euroclub, og sto store deler av kvelden og tok bilder med folk. Vi tok oss svingom, for det er jo veldig homovennlig musikk. Med YMCA og alle de andre klassikerne, så det var veldig gøy, sier Margaret til VG søndag formiddag.

- Hvordan reaksjoner har du fått etter finalen?

- Jeg har fått masse fra venner og familie at de er stolte og at jeg leverte så bra jeg kunne, og at alle mener at jeg burde ha vunnet.

FORNØYD: Margaret Berger er godt fornøyd med egen innsats under lørdagens Eurovison-finale i Malmö. Foto: MATTIS SANDBLAD
FORNØYD: Margaret Berger er godt fornøyd med egen innsats under lørdagens Eurovison-finale i Malmö. Foto: MATTIS SANDBLAD


Det var også en av gårdagens deltakere som kom bort til Margaret og sa at det var hun som burde ha vunnet.

- Bonnie Tyler kom bort til meg å sa «Darling, you should have won». Jeg hadde jo ikke turt å snakke med henne i Eurovision, for jeg ville ikke være så masete. Bonnie er jo et ikon og en legende, så det var veldig hyggelig at hun kom å sa det.

Skal til Tyskland

Berger var strålende fornøyd etter fjerdeplassen i Eurovision. Med sine 191 poeng havnet hun 90 poeng bak den danske vinneren Emmelie de Forest.

- Jeg kom hit til Malmö og gjorde det jeg hadde lyst til å gjøre - gi Norge en litt høyre plassering og selv få litt flere fans. Ta med en låt som ingen har sett maken til i Eurovison-sammenheng, og sette et merke på Eurovison med å være her.

Selv om Eurovision er over har Margaret fremdeles store planer for de kommende dagene, og vil være på reisefot helt frem til onsdag.

- Nå skal jeg direkte til Tyskland for å delta i et talkshow der. Så er det veldig mye jobbing i Skandinavia og så skal vi forsøkte å få Tyskland på banen, sier Margaret.

27-åringen beskriver gårdagens finale som det største øyeblikket i hennes liv.

- Jeg må takke det norske folket som gav meg denne muligheten. det har vært et eventyr for meg, og jeg er veldig takknemlig.Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk