Hovedinnhold

Rybak takket VG Netts lesere for støtten

Alexander: - Jeg vil takke 500 ganger til alle

MOSKVA (VG Nett) Bursdagsbarnet Alexander Rybak ble tydelig rørt over støtten og lykkeønskningene fra VG Netts lesere.

Denne saken handler om:

Tips oss

Onsdag kveld feiret Norges finalehåp i Melodi Grand Prix 23-årsdagen sin på den norske ambassaden i den russiske hovedstaden.

Ambassadøren med kone, den norske delegasjonen og norsk presse var til stede under bursdagsfeiringen i regnfulle Moskva, der Alexander blant annet fikk gaver fra kordamene Karianne Kjærnes (30) og Jorunn Hauge (32), guttene i Frikar, manager Katrine Synnes - og hans russiske plateselskap.

Les også:- Jeg har blitt vant til det nå

VG Nett fikk gleden av å overbringe Alexander Rybak de mange lykkeønskningene og støtteerklæringene som har strømmet inn på gratulasjonsprotokollen i løpet av dagen.

Protokoll:Gratuler Alexander med dagen her!

Saken fortsetter under bildet

KALASJNIKOV: Norges Grand Prix-håp Alexander Rybak fikk en kalasjnikov full av vodka. Foto: Roar Dalmo Moltubak
KALASJNIKOV: Norges Grand Prix-håp Alexander Rybak fikk en kalasjnikov full av vodka. Foto: Roar Dalmo Moltubak

- Akkurat det jeg trenger

Og en rørt Rybak satte tydelig pris på støtten fra VG Netts lesere.

- Jeg vil takke 500 ganger til alle disse flotte guttene og jentene som har gratulert meg! Det er akkurat det jeg trenger før semifinalen i morgen kveld, og det mener jeg fra hjertet, sier Alexander.

Han fikk en lite ønsket start på bursdagsfeiringen onsdag da han våknet opp til store overskrifter - blant annet i VG - etter et privat middagsbesøk hjemme hos den russiske popstjernen Filipp Kirkorov.

Les også:- Drakk ikke vodka

Skal i ilden i morgen

Kirkorov er også en del av den russiske MGP-juryen, og det kom raskt anklager fra flere hold om at den norske deltakeren drev med juks.

- Det er veldig mye kjør her, så det er utrolig viktig å vite at folk der hjemme setter pris på meg, sier Rybak til VG Nett.

PS! Alexander Rybak skal i ilden i torsdagens semifinale. Den kan du se LIVE på VG Nett, ledsaget av vår MGP-ekspert Jostein Pedersen.

BURSDAGSKAKE: Alexander Rybak fikk en skikkelig bursdagsfeiring. Foto: Roar Dalmo Moltubak
BURSDAGSKAKE: Alexander Rybak fikk en skikkelig bursdagsfeiring. Foto: Roar Dalmo Moltubak

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk