Hovedinnhold

Partyklar Didrik hyller GP-damene

OSLO RÅDHUS (VG Nett) Didrik Solli-Tangen var pikenes Jens, og strålte på den røde løperen under MGP-festen på Rådhuset.

Denne saken handler om:

Smilende fra øre til øre var Didrik Solli-Tangen klar for fest, da Fabian Stang inviterte alle Grand Prix-delegasjonene til fest i Oslo Rådhus søndag kveld.

Ikledd blankpussede sko og glinsende sløyfe var det liten tvil om hvem som var kveldens store stjerne, i hvert fall sett med norske øyne.

VGTV:Didrik om GP-sirkuset: - Utrolig mange flotte damer

Didrik selv hyllet de vakre, utenlandske damene så snart han fikk sjansen. Og det var én han så spesielt frem til å møte under den store festen.

- Det hadde vært moro å møte Aserbajdsjan, sier Didrik til VG Nett.

- Synes du hun er fin å se på?

- Veldig fin å se på. Mange har sagt at det er balladenes år, men jeg vil si at det er året med utrolig mange flotte damer, svarer han.

Les alt om Melodi Grand Prix på VG Netts samleside.

Så snart han var kommet innenfor dørene i Rådhuset kastet fansen seg over Didrik, og alle ville ha bilder av kvelden norske storsjarmør.

- Det er veldig gøy, men en tålmodighetsprøve å holde smilemuskelen oppe. Jeg er jo en glad gutt, og har smilt mye i mitt liv, men dette er virkelig en utholdenhetstest, sier Didrik til VG Nett.

Stang inn for søta bror

Også festarrangør Fabian Stang hadde fått med seg de mange flotte damene på festen.

- Det er mange flotte jenter, og det er alltid hyggelig, men er vel sangen som skal være viktigst, så vi får høre på den, sier Fabian Stang til VG Nett.

- Blir det stang ut eller stang inn for Didrik i finalen?

- Det blir litt dyrt hvis han vinner, og gjestene vil jo helst vinne selv, men måtte den beste vinne, sier Stang, før han røper at han også liker det svenske bidraget.

VGTV:Se Didriks første prøve i Telenor Arena

Tigergutt

Didrik Solli-Tangen er kjent som en festglad herremann. Etter seieren i den norske MGP-finalen endte barregningen opp på 16.000 kroner. Likevel vil ikke gullstrupen karakterisere seg selv som en partyløve.

- Er jeg en partyløve? spør han de andre i delegasjonen, før han svarer selv:

- Jeg er en tigergutt

- Har jentene her i kveld noen sjanse på deg?

- Vi får se da, smiler Didrik lurt.

Søndag gjennomførte GP-håpet nye prøver i Telenor Arena. Han tok seg også tid til å gi en av de andre deltakerne en ekstra oppmerksomhet. Som VG Netts GP-ekspert Jostein Pedersen ga han det tyske bursdagsbarnet Lena kake og bursdagssang.

VGTV:Her feirer Jostein tysk GP-bursdag

- Vi sang bursdagssangen på norsk, men vi tar det på tysk etterpå, sier Didrik, før han forteller at de ønsket å vise gjestfrihet overfor Lena.

- Så du er ikke på sjekker'n?

- Nei, jeg er ikke det. Hun er litt ung, svarer Porsgrunn-gutten.

Les flere musikk- og kjendisnyheter på vg.no/rampelys.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk