Hovedinnhold

Margarets mor: - Margaret var helt rå!

PÅ SCENNE: Margaret Berger gav alt på scenen lørdag kveld under Eurovision-finalen. Foto: MATTIS SANDBLAD
PÅ SCENNE: Margaret Berger gav alt på scenen lørdag kveld under Eurovision-finalen. Foto: MATTIS SANDBLAD
(VG Nett) Både svenskene og familien til Margaret Berger er storfornøyd med den norske finaleopptredenen.

Denne saken handler om:

Det norske bidraget var nummer 24 av 27 på scenen lørdag kveld. I salen sitter begge søstrene Mona og Miriam til Margaret og faren Kjell Ivar.

- Vi er så stolte! Hun leverer jo hver eneste gang! Tror det blir en veldig spennende avstemning, sier Mona på melding til VG etter at lillesøsteren har gått av scenen.

Hjemme i Skien sitter moren Liv Berit Berger sammen med flere familiemedlemmer.

- Margaret var helt rå! Hun satte seg ned ved avslutningen for å presse ut masse godlyd! Ikke det minste nerver der, nei! sier hun til VG.

Hvem som blir årets vinner avgjøres like etter klokken tolv.  Følg finalen her! 

Margaret selv sier følgende etterpå:

- Det var en helt rå opplevelse å stå der på scenen. Det er dette vi har jobbet så hardt for - og hele salen kokte! Dette er det gøyeste jeg har gjort i hele mitt liv og det er det som teller!

Også svenskene er fornøyd med Margaret og hennes opptreden:

- Hun satte åpningen, fortjener å slåss om seieren. Der hun var nervøs tidligere, klarte hun seg veldig bra nå. Så ut som hun fikk en feeling, støttes også av publikum. Hvis hun ikke kommer høyt oppe, mener Europa hun er for kald. Men jeg synes hun var makeløs. Og jeg tror Norge vinner den svensk-norske kampen, sier Tobbe Ek i Aftonbladet til VG rett etter Margaret hadde vært på scenen.

De siste dagene har Margaret klatret oppover listen over favoritter, og like før finalen startet lå hun på andreplass hos bookmakerne. På førsteplass lå danske Emmelie de Forest med låten «Teardrops».

Hvem som blir årets vinner avgjøres like etter klokken tolv.

Tidligere på dagen hadde Margaret sin aller siste prøve før hun sto på scenen like etter 22.30. Artisten var da selv veldig fornøyd med gjennomkjøringen, og det var også lederen i den norske i MGP-klubben Morten Thomassen:

- Det var kjempebra. Konge de luxe. Hun er trygg og fin, flørter med kameraet og har nervene under kontroll. Det var veldig oppløftende. Jeg klarer ikke finne ett svakhetstegn.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk