Hovedinnhold

Margaret: - Jeg føler meg som en vinner

(VG Nett) Margaret Berger (27) jublet for fjerdeplassen i Eurovision og gleder seg til å jobbe videre med karrieren.

Denne saken handler om:

Rett før klokken 01.00 kom Berger ut til den ventende pressen som et stort smil - etter å ha kapret fjerdeplassen i Eurovision med 191 poeng.

Danmark vant med sine 281.

- Jeg har det helt fantastisk. kan dere tenke dere, fjerde plass. Jeg er utrolig fornøyd. Vi fikk poeng fra nesten alle land, det var helt fantastisk å stå på scenen. Det var det største øyeblikket i mitt liv! var Bergers umiddelbare reaksjon da hun først viste seg.

På spørsmål om hun føler seg som en vinner, svarer hun slik:

- Jeg føler meg absolutt som en vinner. Hjertet mitt er fylt med fyrverkeri og glede akkurat nå. Dette er starten på å få en internasjonal karriere. Fjerdeplass er en sykt bra plassering, så nå skal jeg fullføre et album som jeg allerede har startet på, sa en overlykkelig Margaret Berger til pressen.

Satt spor

Hun understreket flere ganger hvor fornøyd hun var med plasseringen og opplevelsen.

MØTTE PRESSEN: Det var en glad og fornøyd Margaret Berger som møtte pressen etter finalen lørdag kveld. FOTO: MATTIS SANDBLAD/VG
MØTTE PRESSEN: Det var en glad og fornøyd Margaret Berger som møtte pressen etter finalen lørdag kveld. FOTO: MATTIS SANDBLAD/VG


- Jeg elsker Danmark og jeg under dem virkelig dette, sier hun, og understreker at hun synes Danmark gjorde et perfekt nummer.

- Målet var å komme tilbake og vise at vi kan lage virekelig god musikk. Jeg føler jeg har satt mitt spor i Eurovision og vist at man kan ha ganske sære låter med. Det er jeg veldig stolt av, sier hun.

Nå vil hun gjerne se familien, som skal få være med på feiringen. Etter å ha jobbet knallhardt og ikke unnet seg noe særlig med festing hele uken, er hun klar for party.

- Jeg har jo hatt alko-fri hele oppholdet og vært så flink jente. Så nå er det tid for å ta av fletten, få på en kjole og bootyshake. Nå skal vi slå hælene i taket, sa hun, før hun understreket at hun var usikker på om faren - som er prest - ville være med og feire på Euroclub.

Vil bety mye

På spørsmål om hva hun vil gjøre når hun får bestemme helt selv igjen, svarer Berger at hun vil i studio.

- Hele tiden her nede har det boblet med ideer, og jeg har lyst til å bare jobbe videre med dette momentet, sier Berger.

Berger forteller også at hun tidlig fikk på følelsen at Danmark skulle vinne, og at hun ikke satt og trodde hun selv kunne ta det igjen.

- Det vil bety veldig mye for karrieren. Det er positive og negative ting med å vinne Eurovision, nå har jeg tid til å dra hjem og gjøre ferdig albumet mitt og få det ut til et mye større publikum enn før.

- Jeg gleder meg litt til å ta føttern på et bord og lese en bok. Dette er sykt bra, jeg får tid til å fokusere på albumet, og samtidig bare nyte denne plasseringen, sier hun.

Nervøs

- Var du nervøs?

- Jeg var nervøs i dag, men jeg følte jeg klarte å ta meg sammen. Det som gikk gjennom hodet var at dette vil du, du vil underholde. Det var så mye glede og så mye kjærlighet å få fra publikummet. Og Bonnie Tyler hvisket at jeg skulle ha vunnet.

- Hadde du trodd dette i 2012?

- Nei, det hadde jeg ikke. Ikke at jeg skulle være med i MGP, ikke at jeg skulle vinne, ikke at jeg skulle komme på fjerdeplass i Eurovision. Livet mitt er helt snudd opp ned og jeg elsker det, sier Berger.

Følg VG Rampelys på Facebook !Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk