Hovedinnhold

Idol-Maria synger Mira

DEBUT: Maria Haukaas Storeng debuterer i neste års Grand Prix-konkurranse med en sang som Mira Craig (innfelt) har laget. Foto: Bjørn Aslaksen / Benedikte Skarvik
DEBUT: Maria Haukaas Storeng debuterer i neste års Grand Prix-konkurranse med en sang som Mira Craig (innfelt) har laget. Foto: Bjørn Aslaksen / Benedikte Skarvik
Maria Haukaas Storeng debuterer i neste års Grand Prix. Det gjør hun med Mira Craigs låt «Hold on Be Strong».

Denne saken handler om:

- Dette er en kul, spennende og typisk Mira Craig låt, en mid-tempo soulballade. Det er en kjempelåt og jeg gleder meg til å være med i Grand Prix, sier Maria Haukaas Storeng (28) til VG.

Finnsnes-jenta, som ble nummer seks i Idol-konkurransen i 2004, får sjansen i den andre av tre semifinaler. Konkurransen går av stabelen i Kongsvingerhallen 18. januar.

- Jeg synes det er spennende, og samtidig litt rart å konkurrere i musikk. Jeg liker utfordringer, og flere av de jeg skal konkurrere mot har rutine.

Jeg har alltid hatt et spesielt forhold til Grand Prix. Da jeg var liten jente, var Grand Prix rene julekvelden sammen med mor og far i stua og godis. Full pakke!

- Nicoles vinnerlåt fra 1982 «Ein bisschen Frieden» er favoritten. Hun var mitt store forbilde og idol noen år. Denne låten sammen med de to norske internasjonale vinnerne de Grand Prix-sangene jeg liker best, sier Maria Haukaas Storeng.

Hun jobber nå med å skrive låter til sitt nye album. Et album hun håper å kunne gi ut i løpet av neste år.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk