Hovedinnhold

Fullt kaos da Alexander landet

Flere tusen mennesker møtte opp for å hylle Grand Prix-helten

GARDERMOEN (VG Nett) Alexander Rybak møtte fansen på Gardermoen. Det ble en kaotisk folkefest.

Denne saken handler om:

Hele Norge jublet da Alexander Rybak feiet all konkurranse til side og vant Melodi Grand Prix i går. I vill gledesrus inviterte han like godt hele Norge til Gardermoen for å ønske ham velkommen.

Alexander Rybak kom inn i ankomsthallen for å møte folkehavet, men presset fra de flere tusen menneskene ble for mye for sikkerhetsfolkene.

- Herregud, hva har jeg gjort? smilte Alexander til VG Nett da han så den hylende og ropende folkemengden.

VGTV:Rybak-kaos på Gardermoen

VGTV:Rybak: - Det er helt fantastisk

HAR DU GODE BILDER FRA ALEX-KAOSET?SEND MMS/EPOST TIL2200!

Geleidet bort

OK: Fiolin-Alex smilte og var glad, til tross for kaoset. Foto: Scanpix
OK: Fiolin-Alex smilte og var glad, til tross for kaoset. Foto: Scanpix

- Dette er helt fantastisk, sier en smilende Alexander, før han ble geleidet bort etter at presset fra menneskemassen ble for stor.

Også utenfor Gardermoen var menneskemengden så stor at bussen som skulle transportere Alexander og bandet videre nesten ikke klarte å komme seg ut av parkeringsplassen.

Flere tusen mennesker var samlet på Gardermoen. Norske flagg og Alexander-bannere vaiet i ankomsthallen, og et høyst blandet kor sang «Fairytale» av full hals, akkompagnert av medbrakt fiolin.

I restauranten sto folk på stoler for å se over folkemengden, og det var full folkefest på Gardermoen.

- Jeg håper vi får en klem, når vi har reist helt ut hit, fortalte en håpefull Lena Lund (18) til VG Nett før den ferske MGP-vinneren kom.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk