Hovedinnhold

Fortsatt «Nobody's wife» - 16 år etter

GAMMEL KJENNING: Anouk Teeuwe står på scenen i Eurovision, men er mest kjent i Norge for hiten Nobody's Wife fra 1997. Foto: SCANPIX.
GAMMEL KJENNING: Anouk Teeuwe står på scenen i Eurovision, men er mest kjent i Norge for hiten Nobody's Wife fra 1997. Foto: SCANPIX.
MALMÖ (VG Nett) Anouk Teeuwe (38), som hadde 90-tallshiten «Nobody's wife», har blitt alenemor med fire barn.

Denne saken handler om:

Anouks superhit ble sluppet i 1997, og ble stor i både Norge og Sverige. Siden har hun ikke hatt like stor suksess her hjemme - men i dag står hun altså på scenen i Eurovision.

Som nummer 13 ut skulle Anouk kjempe for Nederlands ære, med en selvskreven låt.

DENGANG: Anouk anno 1998. Foto: Bo Mathiesen.
DENGANG: Anouk anno 1998. Foto: Bo Mathiesen.

Før hun deltok i semifinalen uttalte 38-åringen at hun ikke brydde seg om hvor hun lå på oddslistene.

- Jeg ønsker ikke å tenke på det fordi det vil ødelegge alt, sa hun til Novum News.

Anouk deltar i konkurransen uten å ha vært gjennom det tradisjonelle talentkonkurransen som Nederland bruker til å finne sitt bidrag til Eurovision.

Følg Eurovision-finalen her! 

Ifølge Wikipedia har hun vært gift to ganger i mellomtiden, og har fått fire barn. Men, forhåpentligvis uavhengig av sangen, hun er nå alenemor.

Sist Nederland vant Eurovision var i 1975 med Teach In og låten «Ding a Dong».Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk