Hovedinnhold

Finland etter semi-nedturen: - Skål!

Jostein Pedersens GP-favoritt ute

TELENOR ARENA(VG Nett) Den blonde duoen Kuunkuiskaajat planla å få i seg litt finsk vodka etter semifinaletapet.

Denne saken handler om:

- Vi kan ikke være skuffet for hele opplevelsen har vært så fantastisk. Men selvfølgelig hadde vi håpet å kunne være i finalen, sier Susan Aho til VG Nett etter at finaleplassen glapp.

På forhånd var de to finske jentene i Kuunkuiskaajat tippet som nærmest sikre kort videre til finalen på lørdag. Blant annet mente VGs GP-ekspert Jostein Pedersen at de to ville høste mange stemmer for sin melodi Työlki Ellää.

VG Nett fulgte den første semifinalen i vårt live-studio.Se Jostein Pedersen oppsummere kvelden her

Men det ville seg ikke for de finske blondinene som måtte innse at de ikke får delta i finalen i Eurovision på lørdag. Jentene så imidlertid dette som en mulighet til å sikre seg litt vodka i løpet av natten.

- Hvis vi kan finne litt finsk vodka her i Norge så må vi jo sørge for å få i oss litt, sier Johanna Virtanen, den andre halvdelen av duoen.

LES ALT OM MELODI GRAND PRIX HER

- Skål!

Begge sier de vil huske opplevelsene i Oslo som noe av det beste de har opplevd, og at de er fornøyde med opptredenen. De ser også frem til noen dager med fri i Norg, siden de ikke reiser hjem før på søndag.

- Etter at vi gikk av scenen, så vi på hverandre og begge sa at vi mente dette var den beste opptredenen vi har gjort noen gang, sier Aho og vifter med det finske flagget.

- Livet vårt er ikke over nå, sier Virtanen.

- Om dere skal feste i kveld, så må dere lære dere ett ord: skål.

-Skååål, kommer det fra de finske jentene.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk