Hovedinnhold

Avviser hjelp fra Sundnes

Didrik: - Det er gøy at dere finner på noe

NÆRMER SEG: Didrik Solli-Tangen under en pressekonferanse lørdag. Foto: Scanpix
NÆRMER SEG: Didrik Solli-Tangen under en pressekonferanse lørdag. Foto: Scanpix
TELENOR ARENA (VG Nett) Didrik Solli-Tangen avdramatiserer kontakten med NRK-vennen og Grand Prix-generalen Per Sundnes.

Denne saken handler om:

Lørdag for en uke siden skrev VG at Didrik Solli-Tangen sang i bursdagen til Per Sundnes' gode venn Ari Behn, og fredag ble det kjent at Norges GP-håp har overtatt bilen til Sundnes' samboer Tore Lenngren.

Dette kommer i tillegg til at 22-åringen sang i Lenngrens 55-årsdag over ett år før finalerundene i norske Grand Prix begynte.

På spørsmål fra VG Nett på dagens pressekonferanse sier Solli-Tangen at han ikke synes det er noe rart ved hans tette forhold til NRKs Grand Prix-general.
- Tja, jeg vet ikke helt jeg, altså. Jeg skjønner det ikke helt, sier GP-håpet.

MGP-GENERAL: Per Sundnes. Foto: Scanpix Foto:
MGP-GENERAL: Per Sundnes. Foto: Scanpix Foto:

- Per Sundnes er NRKs Grand Prix-general, han styrte den norske finalen, som du vant. Når dere har så tett kontakt - synes du ikke det er noe betenkelig ved det?

- Jeg tenker jo at det ikke er han som bestemmer hvem som skal vinne. Det er det norske folk som bestemmer, så jeg skjønner ikke helt koblinga der, egentlig. Men det er jo gøy at dere finner på noe, svarer Solli-Tangen på VG Netts spørsmål, og høster latter og applaus fra salen under pressekonferansen lørdag.

A1-manager reagerer

- Er det nære båndet til Sundnes grunnen til at du har vernet så godt om privatlivet?

- Nei, det er ikke det det handler om. Det handler om generelle grenser, bare. Det er ikke bare vennenettverket som er viktig, men familien også. Det er ikke noe spesielle greier der.

Christian Dyrenes er manager for A1 og Bjørn Johan Muri, som kom på henholdsvis andre og fjerde plass i den nasjonale finale. Han reagerer på de tette båndene.

- Vi forsto ganske tidlig at Didrik var den interne favoritten til å vinne hele konkurransen. Når tidligere GP-vinnere også gikk ut og sa at han var deres favoritt er jo dette noe TV-seerne legger merke til. Likevel vil jeg understreke at selve avstemningssystemet er veldig demokratisk, uttaler han i lørdagens VG.

Les hele saken her:- Didrik var NRKs favoritt

Men Didrik Solli-Tangen er ikke enig i at han har fått særbehandling.

-Har hjulpet meg

- Føler du at NRK har jobbet for at du skulle bli den norske deltakeren i denne finalen?

- Etter den norske finalen har hele NRK hjulpet meg som best de kan, og behandlet meg som en vinner, helt klart, svarer Didrik, før delegasjonsleder Leif-Åge Reme overtar:

- De gjorde det også før finalen, men på lik linje med alle de andre artistene. Grand Prix er såpass stort, med så mange funksjoner at jeg ikke tror deres vennskap har noen betydning. Og det er ikke sånn i Norge at folk ikke kjenner hverandre, det er ikke så stort her, sier Reme.

Da VG ringte Per Sundnes i forbindelse med avsløringen om at Didrik fikk bilen til hans samboer, gikk det bare noen minutter fra telefonsamtalen var ferdig, til Didriks blogg ble oppdatert om samme sak.

- Er det kun du og manageren din som har skrevet i bloggen, eller har det hendt at Per Sundnes har skrevet noe som har stått der?

- Nei.

Flere journalister, og ikke minst fans, på Telenor Arena var frustrerte over spørsmålene VG Nett stilte på pressekonferansen. Det var tilsynelatende ikke hovedpersonen selv.

- Synes du vi stiller dumme spørsmål?

- Nei, nei, nei, dere er flinke, svarer Didrik før han hever den venstre tommelen og haster vekk fra journalistene.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk