Hovedinnhold

Marna (31) stelte neglene til «The Boss»: Sympatisk superstjerne

STJERNEMØTE: Negldesigneren fikk æren av å fikse plekternegl på Bruce Springsteen. Etter at hun var ferdig snek hun seg til et bilde med superstjernen. Foto: MARNA HAUGEN, komikerfrue.no
STJERNEMØTE: Negldesigneren fikk æren av å fikse plekternegl på Bruce Springsteen. Etter at hun var ferdig snek hun seg til et bilde med superstjernen. Foto: MARNA HAUGEN, komikerfrue.no
(VG) Marna Haugen fikk nærmest sjokk da selveste Bruce Springsteen ventet på henne før Valle Hovin-konserten.

Marna, som jobber som negledesigner og er blogger, ble bedt om å komme til Valle Hovin, for å lage plekternegl på en gitarist. Lite ante hun om at det var rockekongen The Boss som ventet.

Like før Springsteen gikk på scenen på Valle Hovin, satt Marna sammen med ham i rundt tjue minutter. Bruce, som også holdt konsert mandag og har konsert tirsdag i Bergen, holdt henne i hånden, mens de pratet om løst og fast.

- Det var uventet, rart, men selvfølgelig veldig gøy, sier Marna til VG.

- Bryr seg virkelig

Sjefen bekreftet at han ville markere 22. juli med å opptre, selv om det ikke var offisielt bekreftet før superstjernen stod på scenen på Rådhusplassen søndag kveld.

- Jeg spurte han om han skulle spille på Rådhusplassen, og da sa han ja. Det var tydelig at han forsto at det var en viktig dag. Han var så sympatisk og bryr seg virkelig, sier Marna.

Hun beskriver Bruce som rolig, høflig og grei. De to satt helt alene og pratet før Bruce spilte for 40.000 mennesker på Valle Hovin lørdag. Konserten fikk terningkast fem av VGs anmelder.

- Han drakk proteinshake og jeg så at han var sliten etter flyturen. Men da han gikk på scenen var det som om han trykket på en knapp og våknet til, sier Marna, som var til stede på konserten sammen med sin mor.

Skuffet komikerkjæreste

- Etter at jeg hadde vært der tenkte jeg: Fy fader! Hva er det jeg har gjort? Jeg har møtt Bruce Springsteen! Jeg måtte faktisk si det høyt til meg selv for å skjønne det, sier hun med et smil.

Samboer og komiker Ørjan Burøe var også med backstage, men dessverre fikk han ikke anledning til å bli med kjæresten inn for å møte superstjernen.

- Jeg synes egentlig det er litt kjipt. Jeg har jo stått med hårbørsten på gutterommet og sunget «The River» for full hals, så jeg var misunnelig, sier komikeren lattermildt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk