Hovedinnhold

Marcus og Martinus: – Får rundt hundre brev hver dag

Brev fra hele verden dukker opp hos tvillingene i Trofors hver eneste dag. Se TV-aktuelle Marcus og Martinus avsløre innholdet i pakkene.

Denne saken handler om:

– Vi får utrolig mange direktemeldinger og kommentarer på Instagram. Vi får egentlig bare noen brev, sier Martinus før pappa Kjell Erik Gunnarsen rekker guttene kassen med dagens post.

I polstrede konvolutter og pappesker ligger det smågodt, bamser og hjerteskjærende brev fra Sverige, Brasil, Slovenia og Thailand.

– Vi får jo faktisk rundt hundre brev hver dag, så det er jo litt, ler Marcus. 

I videoen over kan du se hva de får.

DERES BESTE SNAP-TRIKS: Se Marcus og Martinus-intervju på Snapchat (lenken fungerer kun på mobil)

Pinlig å se klippene

Lørdag kveld er det premiere på den nye TV-serien om Marcus og Martinus på TVNorge. I første episode er vi blant annet med på den første Osloturen og MGP jr.-finalen i 2002.

– Det er litt pinlig å se hvordan vi var, men også ganske gøy, sier Martinus.

– Ja, det er morsomt å se klippene fordi det er så lenge siden og vi har forandret oss mye, fortsetter Marcus.

Husker du? Marcus & Martinus vant MGP Jr.

Selv om TVNorge ikke er den store seervinneren lørdag kveld, gjør de nå et forsøk på å samle hele familien foran skjermen, forklarer programdirektør i Discovery Networks Norge, Eivind Landsverk.

– Marcus og Martinus er de desidert største popstjernene her til lands akkurat nå, og har også en enorm fanskare i våre naboland. Det er sjeldent vi ser fenomener som dette i Norge, og muligheten til å kunne følge dem tett på både på hjemmebane og som superstjerner tror vi vil være av stor interesse for publikum.

NY KONSERT: Marcus & Martinus med tvillingmatch

Mørkere stemme er den største endringen

I løpet av våren og sommeren skal tvillingene spille konserter både i Amsterdam, Polen og Danmark. I juli står de på scenen sammen med de tyske tvillingene Lisa og Lena, under gigantkonserten Oslo Sommertid på Voldsløkka.

Selv om Trofors-tvillingene tilsynelatende er enige om det meste, blir de likevel litt irritert på hverandre når de tilbringer så mye tid sammen.

– Martinus har litt for mye energi om morgenen. Han prater høyt og mye, og jeg må alltid hysje på han og be han være stille, ler Marcus.

– Men Marcus synger absolutt hele tiden. Vi har KRLE-prøve i morgen, og hvis han har en pause mens jeg leser, så kommer han garantert til å synge høyt, fortsetter Martinus.

ANMELDELSE AV M & M-FILMEN: Effektiv idolfilm

– Hvordan har dere forandret dere mest de siste fem årene?

– Vi har jo fått mørkere stemme da. Ellers er forholdet vårt ganske likt. Vi er veldig greie med hverandre, sier Martinus.

Marcus og Martinius ble «årets spellemenn»: Uteble fra Spellemannsprisen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk