Hovedinnhold

Marcus & Martinus bryter med manageren – pappa tar over

<p>FAMILIEBEDRIFT: Marcus &amp; Martinus, her med managerpappa Kjell Erik Gunnarsen, mamma Gerd Anne og lillesøster Emma på kinopremiere for dokumentarfilmen deres i Stockholm. Foto: NTB SCANPIX</p>

FAMILIEBEDRIFT: Marcus & Martinus, her med managerpappa Kjell Erik Gunnarsen, mamma Gerd Anne og lillesøster Emma på kinopremiere for dokumentarfilmen deres i Stockholm. Foto: NTB SCANPIX

Superduoen har avsluttet sitt samarbeid med manager Jon F. Leiulfsrud. Nå skal pappa Kjell-Erik Gunnarsen styre pop-skuta.

Denne saken handler om:

Overfor VG bekrefter Leiulfsrud at han og hans selskap Compro ikke lenger jobber med de norske pop-yndlingene. 

– Det stemmer. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere det.

«Vi er veldig stolte over å være med på reisen og har vært med å bygget opp en av Skandinavias største tenåringsidoler», heter det på hjemmesiden til Compro AS.

På lerretet: Setter kinorekord

Marte Schei, kjent som Sophie Elise Isachsens manager, i Anti, bekrefter til VG at faren til 14-åringene tar over arbeidet med popstjernene.

– M&M Artister og Compro har fra 01.01. 2017 valgt å avslutte managementsamarbeidet. Daglig leder i M&M Artister, Kjell-Erik Gunnarsen, vil fortsette som daglig leder og aktiv part i management-teamet for Marcus & Martinus. Management-teamet vil bestå av ressurser fra Sony Music, Live Nation, TimeOut og Anti.

Lukrativt år: Økte inntektene med 630 prosent

Tvillingenes pappa, som hele tiden har fulgt dem tett også profesjonelt, har ifølge Marte Schei sluttet som selvstendig næringsdrivende for å være CEO i M&M Artister.

I praksis er han dermed, etter det VG erfarer, Jon F. Leiulfsruds arvtager som manager.

Gunnarsen har tidligere jobbet som lærer.

I januar vant de unge sangfuglene prisen for «Årets Spellemann», men skapte overskrifter da de heller valgte å prioritere den finske Melodi Grand Prix-finalen

Husker du? Marcus & Martinus-kaos i Sverige

Tidligere i år slo også kinofilmen om tvillingene, «Sammen om drømmen», rekorder da den som første norske film gikk rett til førsteplass på kinolisten i både Norge og Sverige

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk