Hovedinnhold

Madonna på båttur i Oslofjorden

(VG Nett) Madonna lurte «alle» og dro slettes ikke hjem til London mellom de to Oslo-konsertene sine. I stedet tok hun en tur ut på fjorden.

Denne saken handler om:

VGs journalister og fotografer oppdaget superstjernen om bord i en luksusyacht ute på Oslofjorden onsdag ettermiddag.

Madonna holdt seg under dekk, mens danserne koste seg og skålet ute i den heller hustrige norske sommerluften. Da VGs journalister kjørte forbi i en annen båt, sørget noen i følget også for å sikre seg noen snapshots av norske mediefolk til familiealbumet.

VGTV:Her blir Madonna hjulpet i land

Godt kledd

Da også Madonna måtte ut i «sommerværet», var hun vel forberedt: VGs bilder viser at hun blant hadde ikledd seg en tjukk klaffelue på hodet.

Uansett viser bildene at Madonna likevel fikk seg en liten Oslo-ferie i anledning sine aller første konserter på norsk jord.

Tidligere i sommer hadde ga hun de fire barna sine omfattende sightseeinger i Paris, der de bodde i flere dager på det ekstravagante hotellet Ritz.

Tirsdag skapte hun elektrisk stemning blant 40.000 fans på Valle Hovin, og i morgen er lyskasterne rigget for en ny diskofest på arenaen.

«Heseblesende»

Opprinnelig skal hun ha planlagt å tilbringe fem dager i Oslo i forbindelse med de to konsertene, men for rundt to uker siden ble mange av rommene hun hadde reservert på Grand Hotel avbestilt. Derfor trodde de fleste at hun ville reise frem og tilbake til London.

Les også:Norske kjendiser elsker Madonna

VGs anmelder karakteriserte det første showet som et «to timer heseblesende diskoshow med enkle, men effektive kostymeskift», og mener at det ble like doser fest og forbannelse for Madonna selv.

Les hele anmeldelsen av konserten her!

Totalt teller Madonnas turnéfølge hele 350 personer, deriblant hennes personlige trener, kiropraktor, massør og kokk.

Les mer og se flere bilder fra båtturen i morgendagens papirutgave!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk