Hovedinnhold

Madonna buet av scenen i Paris

IKKE NOK: Madonnas 45 minutter lange konsert i Paris var ikke nok for fansen, som buet henne av scenen etter en 15 minuter lang prat om politikk. Foto: AP
IKKE NOK: Madonnas 45 minutter lange konsert i Paris var ikke nok for fansen, som buet henne av scenen etter en 15 minuter lang prat om politikk. Foto: AP
Madonna (53) imponerte ikke det franske publikummet, som raste etter den 45 minutter lange konserten.

Denne saken handler om:

Popdronningen fortsetter å provosere i den franske hovedstaden. For kort tid siden fornærmet hun den franske Front National-politikeren Marine Le Pen ved å vise et bilde av henne med et hakekors i pannen under en konsert i Paris.

BAKGRUNN: - Vet jeg har fornærmet Marine Le Pen

Nå har hun også fornærmet den franske fansen. Madonna bestemte seg for å holde en ekstrakonsert på areaaen l'Olympia de Paris i den franske hovedstaden som avslutning på sin turné, men endte med å bli buet av scenen av rasende fans, skriver den franske storavisen Le Monde.

- Vi vil ha tilbake pengene, ropte fansen, som dessuten kalte Madonna en rekke skjellsord da hun gikk av scenen.

Fansen følte nemlig at de ikke fikk valuta for pengene da popdronningen bare sto på scenen i 45 minutter - og brukte 15 av dem på å snakke om politikk. Mens den politiske talen så ut til å slå an, ble ikke fansen glade for at Madonna forlot scenen etter bare 45 minutter, skriver Le Monde.

Før konserten skal ivrige fans ha overnattet i sovepose for å sikre seg billettene, som kostet fra 650 til 1800 kroner.

Ifølge Le Monde fortsatte publikum å bue og rope etter Madonna lenge etter at hun hadde gått av scenen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk