Hovedinnhold

Nytt stjernesamarbeid

Elton John samarbeider med Lady Gaga

<p>SØT MUSIKK: Elton John og Lady Gaga, her sammen på teateret Geffen i Los Angeles i mars 2015.</p>

SØT MUSIKK: Elton John og Lady Gaga, her sammen på teateret Geffen i Los Angeles i mars 2015.

Foto: Jordan Strauss, Ap
I et nytt intervju forteller Elton John (68) at han samarbeider med Lady Gaga (29) på hennes kommende plate.

Denne saken handler om:

Den nybakte Golden Globe-vinneren Lady Gaga brukte prisutdelingen som anledning til å fortelle pressen at hun kommer med et nytt album i 2016. Når på året, ville hun ikke avsløre.

Ifølge NME, har den britiske artisten Elton John nå fortalt i et radiointervju med programleder Zane Lowe på Apple-kanalen Beats 1 at han skriver musikk med Gaga til hennes kommende album.

Les også: Putin kontaktet Elton John etter homo-spøk.

– Jeg skal skrive med Gaga i morgen, sa han tirsdag, og fortsatte:

– Jeg har hørt to låter, som er «killer». De er bare veldig gode sanger, som høres ut som en retur til hennes tidlige materiale, som «You and I» og «Bad Romance».

Gaga og John er gode venner. Hun er gudmor til hans to barn Zachary og Elijah med ektemannen David Furnish, og de to artistene har tidligere samarbeidet om musikk til film- og TV-prosjekter. Blant annet har de skrevet en låt på filmmusikken til «Gnomeo og Julie», og en til Muppetenes thanksgiving-spesial.

Norsk Gaga-lenke: Norske Camilla spiller mot Lady Gaga i «American Horror Story».

Lady Gaga selv takket nylig Elton John og sangeren Tony Bennett i Billboard-intervjuet etter at hun ble kåret til årets kvinne i fjor. Der snakket hun blant annet om nedturen etter albumet «Artpop» i 2013.

– Bennett har gjort meg glad på så mange måter, og det samme kan jeg si om Elton John. Da hele bransjen snudde ryggen til meg etter «Artpop», var det de to som sa «Hei, dette er bare et blaff, det kommer til å gå over», sa hun i intervjuet.

Også VGs anmelder var skeptisk til Gaga, og trillet en treer på terningen for Oslo-konserten på Artpop-turneen i september 2014. Selve plata fikk terningkast 4, og lå 16 uker på VG-Lista og nådde 4. plass som beste plassering.

Har du lest: Lady Gaga ble voldtatt som 19-åring.

Artisten, mindre kjent som Stefani Germanotta, vant tidligere i januar en Golden Globe-statuett for rollen som The Countess i TV-serien «American Horror Story: Hotel», og ble rørt til tårer da hun mottok prisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk