Hovedinnhold

Pinup-krangel rundt Kylie

(VG Nett) Kylie Minogue (37) figurerer ufrivillig som pinup i en ny brystkreftkampanje i Australia.

Denne saken handler om:

HYLLET PÅ GLASTONBURY: Kylie Minogue (37) - her på en kjendisfest i fjor. Foto: Reuters
HYLLET PÅ GLASTONBURY: Kylie Minogue (37) - her på en kjendisfest i fjor. Foto: Reuters
Den nylig bryst- kreftoperertepopstjernen poserer i en helsides annonse i bladet bransjebladet Private Health - som utgis av det private helsesystemet.

I sexy badedrakt pryder australske Kylie kampanjen som har tittelen «Breast care in town».

- Smakløst

Kylies manager i London skal ha bedt om å få oversendt et eksemplar, og han er i harnisk over det han beskriver som «smakløst», melder avisen Sydney Morning Herald.

I annonsen siteres også direktøren for Australian Private Hospital Association: - Frøken Minogue var heldig som ble behandlet i Australia, som har et helsesystem som hele verden misunner oss.

Tar ikke kritikk

Kylie ble operert på privatklinikken Cabrini Hospital i Melbourne.

Selv om Kylies nærmeste også skal føle seg støtt på sangerens vegne, forsvarer redaktøren for bladet bruken av Kylie i annonsen.

- Det er en helt grei bruk i den sammenhengen vi presenterer - Kylie er uten tvil den ferskeste pinup'en for våkenhet når det gjelder brystkreft, og det er noe grupper innen kreftfforeningen har valgt å dra nytte av, sier redaktør Brett Heffernan til den austraslke avisen.

- Vi har på ingen måte ment å være respektløse, legger han til.

Hyllet på Glastonbury

Kylie, som måtte avlyse «Showgirl»-turneen og den planlagte Glastonbury-opptredenen da hun i midten av mai fikk kreftdiagnosen, har allerede fått en stående invitasjon fra Glastonbury-ledelsen om å opptre ved neste festival - i 2007.

Kylie ble ikke glemt lørdag - da hun opprinnelig skulle opptrådt på festivalscenen. Chris Martin, vokalist i Coldplay, overrasket publikum med sin egen spesielle hyllest av popprinsessen.

- Alle her i kveld har betalt for å høre Kylie, så vi tenker på våre venner som ikke er her i kveld, sa Martin før han serverte sin versjon av Kylies hitlåt «Can't Get You Out Of My head», skriver Scotsman.com.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk