Hovedinnhold

Kygo om kjæresten: – Utfordring med avstandsforhold

<p>PAR: Maren Platou og DJ Kygo i Miami i Florida i midten av mars.</p>

PAR: Maren Platou og DJ Kygo i Miami i Florida i midten av mars.

Foto: Sergi Alexander, Afp
Kyrre Gørvell-Dahll (24) snakker for første gang om kjæresten Maren Platou. Han forteller at det ikke bare er enkelt å pleie kjærligheten når han samtidig reiser verden rundt som artist.

Denne saken handler om:

Gørvell-Dahl, bedre kjent som Kygo, forklarer i et intervju med TV2 at kjæresten synes det er morsomt med suksessen han opplever om dagen. Den suksessen fører imidlertid til mye reising, som nå når super-DJen er på Europaturne.

– Det er en utfordring fordi vi er i et avstandsforhold, men det fungerer veldig bra så langt. Jeg tror hun bare er glad på mine vegne, sier Kygo til TV-kanalen.

Les stort intervju: Fra gutterommet til verdensscenen (krever innlogging)

Allerede i mai i fjor ble det kjent at Kygo ikke var singel. Han ønsket den gang likevel ikke å si noe om hvem kjæresten var.

I slutten av mars i år var det likevel ikke lenger en hemmelighet, etter at Kygo og Maren Platou ble avbildet mens de omfavnethverandre på en premierefest i USA. Artisten har likevel presisert at han ikke har hatt noen plan om å holde forholdet, som startet allerede før han slo gjennom, hemmelig.

Han har bare ønsket å ha fokus på musikken og ikke privatlivet, men innser at dette likevel er vanskelig å unngå..

Les også: – Kygo er superkul

Platou er som Kygo fra Bergen. Hun studerer til sykepleier ved NTNU i Ålesund.

Selv om det blir en del avstand forklarer Kygo at kjæresten er med på reisene så ofte hun kan. Hun var nylig med til Praha, og skal også komme til avslutningen på turneen i London.

– Når hun har tid så er hun med. Det er veldig gøy for meg å ha henne med, sier Kygo.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk