Hovedinnhold

Ed Sheeran brakk armen i sykkelulykke

<p>USIKKER KONSERTFRAMTID: Ed Sheeran må muligens avlyse noen konserter etter ulykken. Her spiller han på Hovefestivalen i 2012.</p>

USIKKER KONSERTFRAMTID: Ed Sheeran må muligens avlyse noen konserter etter ulykken. Her spiller han på Hovefestivalen i 2012.

Foto: Petter Emil Wikøren, VG
Artisten deler bilde av den ene armen i gips og den andre i fatle, etter å ha blitt påkjørt av en bil i London. Nå står flere konserter i fare.

Denne saken handler om:

Ifølge Marie Claire ble Ed Sheeran (26) påkjørt av en bil mens han syklet i London. BBC melder at han har brukket armen.

Fikk du med deg: Sheeran saksøkt - igjen

Artisten delte selv et bilde med sine 15,7 millioner følgere mandag ettermiddag. Bildet viser høyrearmen i gips, mens den venstre er inne i en fatle, muligens beregnet på høyrearmen.

Les også: Sheeran slettet Twitter-kontoen

«Jeg hadde en sykkelulykke og venter for øyeblikket på medisinske anbefalinger som myligens påvirker konsertene mine de kommende ukene. Følg med for videre oppdatering.» skrev han.

Sheeran i stort VG-intervju: – Jeg hater sosiale medier

Fikk du med deg: Sheeran i rolle i «Game of Thrones»

Sheeran spiller konsertene alene med en gitar, noe som kan bli vanskelig med armen i fatle. For øyeblikket har han en pause i verdensturneen, men han skal ifølge BBC etter planen spille i Tapei neste uke, og har deretter 14 ulike turnédatoer resten av året, i blant annet Japan, Sør-Korea og Thailand, før han starter igjen i Australia i mars.

Husker du: Ed Sheeran: – Mange stjeler fra Kygo

Ifølge The Mirror, som først omtalte ulykken, har artisten bekreftet at han ble påkjørt av en bil og han skal ha brukket høyrearmen.

Se også: Ed Sheeran takker Norge:

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk