Hovedinnhold

Kim Larsen har fått kreft - avlyser konserter

<p>PROSTATA-KREFT: Den danske musikeren Kim larsen har fått prostata-kreft og må avlyse vineterens konserter. Men han regner med å gjennomføre sommerens konserter i Norge</p>

PROSTATA-KREFT: Den danske musikeren Kim larsen har fått prostata-kreft og må avlyse vineterens konserter. Men han regner med å gjennomføre sommerens konserter i Norge

Foto: Anette Karlsen, NTB scanpix
Den populære danske musikeren lider av prostatakreft og må derfor avlyse Kim Larsen & Kjukkens konserter i januar, februar og mars.

Det er den danske avisen Ekstra Bladet som først omtaler denne saken etter at bandet selv har meldt dette på sin Facebook-side.

72 år gamle Kim Larsen som gjerne kalles Danmarks nasjonalskald, fikk påvist prostatakreft i desember og er allerede under behandling.

Husker du? Kim Larsen protesterer mot røykeforbud

– Jeg ber om unnskyldning både overfor publikum og arrangører. Men jeg er i ferd med å bli en gammel narr og i mot min egen vilje, har jeg måttet innse at jeg trenger litt ekstra tid for å komme i spilleform igjen, skriver Kim Larsen selv på bandets Facebook-side.

Les også: Kim Larsen hemmelig gift

Slik det ser ut nå er det bare vinter-konsertene i Danmark som rammes.  Kim Larsen & Kjukken har planlagt tre konserter i Norge, en i Langesund 27. juli, en i Stavern 28. juli og en sammen med Åge Aleksandersen & Sambandet 1, august i Oslo.

– Men, skriver Larsen videre på Facebook, jeg regner bestemt med å være klar til sommeren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk