Hovedinnhold

Kaizers valgte Tyskland

(VG Nett) Kaizers Orchestra har signert en verdensomfattende kontrakt med tyske Universal Music, og blir dermed kolleger av a-ha.


Låtene til ny plate er allerede klare. I februar går Kaizers i studio. Platen kommer i september.

- Vi hadde mange som var interesserte, men falt ned på tyske Universal fordi vi kjenner folkene der nede godt etter hvert, sier Janove Ottesen til VG.

- Unike

- Kaizers er et unikt band, med et flott konsept både live og på plate. Vi må etablere dem i et par markeder først - helst der de allerede har et navn - og ta det derfra, sier Daniel Lieberberg i tyske Universal Music til VG.

Det siste året har Lieberberg hatt suksess med finske The Rasmus (1, 3 millioner solgte) og morsmålsrockerne Rammstein, som i høst var Europas mest solgte plate i en periode.

Universal i Tyskland skal ha Kaizers-ansvaret for alle land utenom Norge. Det er foreløpig ikke klart hvem som skal gi ut den nye Kaizers-platen her i landet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk