Hovedinnhold

Gomez og Bieber tause om bruddet

** Bieber: - Fokuserer på det positive ** TMZ: Bieber vil ikke gi opp Selena

BEDRE TIDER: Selena Gomez og Justin Bieber på en basketballkamp tidligere i år. Foto: AP.
BEDRE TIDER: Selena Gomez og Justin Bieber på en basketballkamp tidligere i år. Foto: AP.
(VG Nett) Justin Bieber (18) tvitrer at han må fokusere på det positive, men sier ingenting om bruddet med Selena Gomez (20).

Denne saken handler om:

Heller ikke hun er spesielt snakkesalig. Lørdag møtte 20-åringen et ventende korps av paparazzifotografer og presse på JFK-flyplassen i New York, men forholdt seg taus som en østers.

Med mørke solbriller og ansiktet i bakken gikk hun bestemt forbi og unngikk å svare på noen spørsmål, skriver mirror.co.uk.

Senere på kvelden la hun ut et bilde av seg og en venninne i senga.

Bakgrunn: Justin Bieber er singel 

Oppdatering: Nettsiden TMZ siterer en skjult kilde søndag ettermiddag på at det ikke er over med Selena Gomez om Justin Bieber får det som han vil.

Nettstedet skriver at tenåringsidolet ikke er involvert med noen andre, vil bli sammen med 20-åringen igjen og tror det kan skje. Ifølge nettstedet har paret gjort det slutt og blitt sammen igjen flere ganger.

Justin Bieber har ikke vist seg offentlig, men har tvitret en del det siste døgnet.

Blant annet har han skrevet følgende i løpet av dagen.

- Takk, Boston. Fokuserer på det positive. 30 millioner beliebers med meg. Jeg forlater dere aldri, fordi dere alltid er der for meg. Elsker dere. God natt.

Noen timer senere skrev han også «Dere er morsomme. #ilovemybeliebers».

Lørdag sprakk nyheten om at Justin Bieber og Selena Gomez har gjort det slutt. Både People.com, nyhetsbyrået AP og E!Online siterer en anonym kilde på at det er slutt mellom paret.

De to var sammen i to år, og Bieber har nå slettet alle bildene av seg selv og Gomez på sin Instagram-konto.Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk