Hovedinnhold

Bieber frustrert over stempel som hjerteknuser

POPULÆR: Justin Bieber (18), her i Mexico tidligere i sommer, er verdens mest ettertraktede mannlige popidol. Foto: AP
POPULÆR: Justin Bieber (18), her i Mexico tidligere i sommer, er verdens mest ettertraktede mannlige popidol. Foto: AP
Justin Bieber (18) vil ha respekt som seriøs artist og misliker å bli betraktet som kun et tenåringsidol.

Denne saken handler om:

Den kanadiske superstjernen har smeltet ungpikehjerter verden over. Da han besøkte Oslo på forsommeren i år, satte fansen byen fullstendig på hodet .

Men den som tror at 18-åringen er fornøyd med å selge plater til millioner av unge, forelskede jenter, må tro om igjen.

- Jeg ønsker ikke å bare være enda en hjerteknuser. Det irriterer meg hvis det er sånn folk ser på meg, og i så fall vil jeg motbevise det, sier Bieber i et radiointervju med Ryan Seacrest på «Today» ifølge New York Post .

Bieber mener selv at hans nye album «Believe», hvor han blant annet har fått låt- og produsenthjelp fra norske Andre Lindal , er et solid skritt i retning av en voksenkarriere. Å bli betraktet som en seriøs artist betyr mye for artisten, som for få år siden ble oppdaget på YouTube og siden har toppet listene med hitlåter som «Baby» og «Boyfriend».

- Ikke på grunn av hårlokkene

- Det nye albumet mitt har virkelig demonstrert hva jeg er i stand til å prestere, forklarer Bieber i radiointervjuet som sendes i sin helhet torsdag denne uken.

Popstjernen innrømmer at han ofte føler han blir forhåndsdømt på grunn av stempelet sitt. Derfor blir han svært fornøyd når han føler han overbeviser skeptikerne i positiv forstand.

I TYSKLAND: Justin Bieber befinner seg denne uken i Tyskland. Tirsdag holdt han intimkonsert i Frankfurt. Foto: AP
I TYSKLAND: Justin Bieber befinner seg denne uken i Tyskland. Tirsdag holdt han intimkonsert i Frankfurt. Foto: AP

- Jeg liker når folk bedømmer meg for musikken min og ikke på grunn av hårlokkene mine.

Stor drøm

Selv om han er verdens mest ettertraktede unge popstjerne, føler Bieber at han fortsatt har mye å oppnå karrieremessig. Ikke minst drømmer han om å vinne den gjeveste av alle musikkpriser - nemlig Grammy-trofeet.

- Det er noe jeg alltid har drømt om - helt siden jeg var liten. Da tenkte jeg «Herregud, hva hvis jeg vinner en Grammy? Det ville vært sprøtt», forklarer Bieber, som har vært nominert til prisdrysset de siste par årene uten å vinne.

Om han sikrer seg vinnersjanse neste gang, gjenstår å se. Nominasjonene kunngjøres senere i år, og prisfesten arrangeres i USA på nyåret.

Tilbake til Norge

Bieber kommer tilbake til Norge i april neste år for å holde to konserter i Telenor Arena i Bærum utenfor Oslo. Billettene ble revet unna i rekordfart  da de ble lagt ut i sommer.

LES OGSÅ: Bieber skriver låten til kjærestens nye album 

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK 

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk