Hovedinnhold

Audun (21) blir nedringt av ville Bieber-fans

- De skriker og er kjempedesperate, sier han til VG Nett

FORSTO INGENTING: Audun Otterstad ble veldig forvirret da desperate jenter begynte å ringe ham for å få tak i Bieber-billetter. Noen bød over 10.000 kroner. Foto: Privat.
FORSTO INGENTING: Audun Otterstad ble veldig forvirret da desperate jenter begynte å ringe ham for å få tak i Bieber-billetter. Noen bød over 10.000 kroner. Foto: Privat.
(VG Nett) Audun Otterstad (21) har det siste døgnet blitt nedringt av desperate Bieber-fans etter at en venninne la ut tullebilletter på Facebook i hans navn.

Denne saken handler om:

- Plutselig ringe det fra Toten, og jeg forsto ingenting av hva hun sa bortsett fra Justin Bieber. Jeg var helt sikkert på at hun hadde ringt feil, sier Audun Otterstad fra Trondheim til VG Nett.

En venninne av 21-åringen la torsdag ut en melding i hans navn på en Bieber fan-gruppe og skrev at han hadde to Bieber-billetter til salgs. Det er adressa.no som først omtalte saken. Otterstad forteller at 24 timer senere er det fremdeles noen som ringer.

«Jeg elsker Justin av hele mitt hjerte!!!! Og alt jg ønsker er å puste samme luft som han!!!!!!» står det i en av de desperate SMS-ene til Otterstad.

Over 40 har ringt

- Det er over 40 stykker som har ringt, og 20-30 har sendt SMS. Den siste var klokken ett i dag, over 24 timer siden «facerapen», forteller Otterstad.

Les om Rahen (16) som bød 25.000 for Bieber-billetter i dagens papirutgave av VG - eller på VG+ her.

Klokken 09.00 i går startet det offisielle billettsalget, men for mange gikk det ikke an å sikre seg innpass til en av superstjernens konserter 16. og 17. april i Telenor Arena neste år. I ettertid har det blitt solgt billetter opp til 50.000 kroner.

Orker ikke å svare

21-åringen har ikke orket å svare på alle henvendelsene, men sender for sikkerhetsskyld en SMS til de villeste jentene.

- De skriker, er kjempedesperate og helt ville når de ringer. Det er galskap, forteller han til VG.

- Da jeg fortalte at det bare var en spøk, ble de kjempelei seg, innrømmer han.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk