Hovedinnhold

Jessica blir øl-jente

COUNTRY-AKTUELL: Jessica Simpson (27), her under en konsert i Indianapolis nylig. Foto: EPA
COUNTRY-AKTUELL: Jessica Simpson (27), her under en konsert i Indianapolis nylig. Foto: EPA
(VG Nett) Popstjernen Jessica Simpson har sagt ja til å bli modell for ny øl-kampanje.

Denne saken handler om:

27-åringen har skrevet under kontrakt med Dallas-ølfabrikanten Stampede Brewing Company. Hun blir nå talskvinne og ansikt utad for deres lettøl Stampede Light Plus.

Detaljene i avtalen er ikke kjent, men Jessica skal ifølge San Fransisco Chronicle ha sikret seg 15 prosent av aksjene i selskapet.

Fornøyd

Jessica er stolt over sin nye jobb.

- Jeg ser alltid etter nye måter å utvide businessen min på, ved hjelp av gode ideer og dyktige mennesker. Ja, jeg trener og tar vare på kroppen min, men jeg liker også å ta en kald øl iblant, lyder det fra artisten som også nylig lanserte egen kleskolleksjon.

Snart plateklar

Texas-jenta Jessica lanserer snart et country-album. Samtidig er hun ivrig etter å stable en filmkarriere på bena, selv om hun til nå ikke har lykkes i å imponere hverken publikum eller filmanmeldere i nevneverdig grad.

27-åringen er for øvrig fortsatt lykkelig forelsket i Dallas-fotballhelten Tony Romo (27).

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk