Hovedinnhold

Innlagt for alkoholisme

STOCKHOLM (VG) Kikki Danielsson har lagt seg inn på behandlingshjem for å få profesjonell hjelp for sine alkoholproblemer.
Den kjente svenske sangeren ble lagt inn tirsdag og skal være på behandlingshjemmet i tre uker, skriver den svenske avisen Expressen.

En del av behandlingen hun får, er alkoholterapi.

- I første omgang er det nå bare akutthjelp som gjelder for Kikki. Hun må lande på føttene og innse at hun er syk, sier en person i hennes vennekrets til Expressen.

Til tross for Kikki Danielssons alkoholproblemer skal «Kikki, Bettan & Lotta»-turneen gå som planlagt. Og kanskje kommer de til Norge.

20. februar starter turneen. 38 forestillinger er allerede planlagt i Sverige, og produsenten Patrik Krall vurderer å ta med showet til Norge.

Fredag ble Kikki Danielsson for annen gang arrestert for fyllekjøring. Hun har flere ganger tidligere fortalt om sine alkoholproblemer, og i et åpent brev i Aftonbladet skrev hun i går at hun nå får profesjonell behandling for sin alkoholisme.

Hun skal være svært deprimert, og har søkt tilflukt hos gode venner.

I går gikk Aftonbladets underholdningssjef Ronny Olovsson kraftig til angrep på menneskene bak den folkekjære svenske artisten:

«Tragedien Kikki Danielsson ruller videre. Rattfyll og offentlig avlatsbønn - igjen. Og hva gjør arbeidsgiveren for å hjelpe henne? Sender henne på turné!» Skriver Olovsson.

Etter fyllekjøringen har det kommet frem at flere i kretsen rundt Danielsson skal ha vært svært bekymret for artisten den siste tiden.

- Det har fungert bra når hun har jobbet. Etter showet har hun tatt seg et glass vin eller et par øl, men det har fungert. Det er når hun har hatt fri, at det har rast sammen, sier en kilde til avisen.

Kikki Danielsson skriver i sitt brev at hun har til hensikt å fullføre behandlingen, og at det må ta den tid det tar.

«Mitt store håp er at jeg, etter behandlingen, skal kunne møte dere alle igjen,» skriver hun.

Patrik Krall sier at de trolig vil bestemme seg for om turneen legges til Norge om en måneds tid. 30000 nordmenn har sett Kikki Danielssons, Elisabeth «Bettan» Andreassens og Lotta Engbergs show i Göteborg og Stockholm.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk