Hovedinnhold

Indonesisk popprinsesse døde av slangebitt på scenen

Den indonesiske popprinsesse Irma Bule døde midt under en konsert etter å ha tråkket på en kobraslange som hun brukte i sceneshowet.

Dramaet fant sted i landsbyen Karawang på Vest-Java, da 29-åringen ble bitt av en kongekobra som hun trodde giften var fjernet fra.

Irma Bule fortsatte derfor showet i 45 minutter, før hun falt sammen på scenen foran skrekkslagne tilskuere, skriver den britiske avisen Metro.

Den populære artisten ble i all hast kjørt til sykehus, der hun ble erklært død ved ankomst.

– Midt i en av låtene tråkket Irma på halen til slangen, som bet henne i låret, forteller en i publikum til det lokale nettstedet Merdeka.

Kongekobraen er et av verdens farligste dyr og har nok gift i seg til å drepe en elefant eller 20 mennesker med ett eneste bitt. (©NTB)

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk