PÅ TURNÉ: Her er Justin Bieber på scenen i Tyskland for to dager siden. 19-åringen spiller i Oslo 16., 17. og 18. april. Foto: AP

TMZ: Politiet mener Bieber må stilles for retten

Politiet i Los Angeles mener Justin Bieber (19) bør møte i retten for påstandene om at tenåringsidolet skal ha spyttet på en nabo.

Halstein Røyseland
ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL

Ifølge det velinformerte kjendisnettstedet TMZ kommer politiet til å anbefale påtalemyndighetene at smørsangeren prøves for retten etter de avslutter etterforskningen av nabokrangelen.

Dersom påtalemyndighetene følger anbefalingene fra politiet, kan Bieber bli siktet for vold.

Spyttingen skal ha skjedd etter at en nabo banket på døren hos Justin Bieber i hans eksklusive nabolag i Los Angeles. Naboen var der for å klage på det han mente var uansvarlig oppførsel fra popstjernen, som skal ha kjørt sin Ferrarri i hastigheter opp mot 160 kilometer i nabolaget.

Ifølge et øyenvitne skal Bieber ha spyttet på naboen og bedt vedkommende «dra til helvete».

Norgesaktuelle Bieber har i den siste tiden skapt overskrifter for helt andre ting enn sitt musikalske talent. Fartsbøter, råkjøring, slåssing, trusler og narkotika føyer seg inn i rekken av uheldige hendelser.

Lørdag ble det kjent at Biebers ape ble beslaglagt av tyske tollere da 19-åringen forsøkte å ta apen inn i landet uten papirer.

Politiet mener det finnes alt for mange eksempler på at slike ting begynner i det små, men ender opp med alvorlige kriminelle handlinger.

Ifølge TMZ mener politiet at Justin Bieber trenger profesjonell hjelp for å få skikk på oppførselen og temperamentet sitt.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder