TRAVEL DUO: Nico & Vinz er ute på en hektisk USA-turné, men tok seg selvfølgelig tid da selveste Pharrell inviterte inn i platestudio.Foto: Warner Music Foto: ,

Nico & Vinz i studio med Pharrell

På stor turné i USA nå

Nico & Vinz ligger ikke på latsiden; helt i starten av en større USA-turné gikk de i studio for å jobbe med selveste Pharrell Williams.

ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Det er gutta selv som melder på sosiale medier at de tilbrakte tid med en av pop-verdenens absolutt største navn de siste årene.

https://instagram.com/p/2bQha6vQnZ/

– So great to work with @pharrell last night! We're such big fans. Easy to see why he's on top after meeting him and seeing him work, skrev de to Oslo-guttene under Instagram-bildet av seg selv med Pharrell, mens de på Twitter kvitterte med «Today's dreamteam».

Det er foreløpig uklart hva de tre jobbet med i studio. Manager Amanuel Kidane er ordknapp overfor VG;

– Her jobbes det på alle fronter. De har vært i studio sammen, og vi jobber med nye produkter hele tiden, skriver Kidane i en epost.

Ett av produktene er den nye låten «Fresh Idea» som er spesialskrevet til reklamekampanjen «A Taste Of Freedom» for iste-giganten Nestea. Kampanjen skal lanseres i hele 34 land utenfor USA, deriblant Norge, i løpet av mai måned.

De har nylig også spilt inn en låt med Wiz Khalifa-kompis og samarbeidspartner, California-rapperen Ty Dolla Sign.

Nico & Vinz er inne i en travel mai-uke.Tirsdag kveld er de til stede under BMI Awards Show (BMI er en organisasjon for låtskrivere og komponister, red.anm.) i Los Angeles, og på selveste 17. mai er gutta nominert til årets radiosang for «Am I Wrong» under Billboard Music Awards - ironisk nok i hard konkurranse med sin nye venn Pharrells «Happy».

Akkurat nå er det imidlertid duoens soloturné i USA som gjelder. Den startet sist uke og fortsetter godt inn i juni, da Nico & Vinz tar en svipptur hjem til Norge for å opptre på Hamar og i Ålesund.

I mellomtiden konstaterer vi at Nico & Vinz er gode ambassadører for norsk musikk. I videoklippet under lades det opp til konsert i Tulsa, Oklahoma i helgen, og i bakgrunnen strømmer en umiskjennelig Bergensartist ut av høyttalerne, Kygo og hans «Firestone»...

https://instagram.com/p/2cUO5rvQrJ/

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder