BLE ALDRI NOE MER: Carola Häggkvist og Fredrik Ljungberg skal ha hatt en flørt på gang for noen år tilbake. Foto: Jan Johannesen og PA

Carola blogger om eks-flørt

Carola (45) svermet for den ti år yngre fotballstjernen Fredrik Ljungberg (35), men ga seg mens leken var god, fordi hun ikke trodde hun var pen nok.

Artikkelen er over syv år gammel

Den svenske gullstrupen serverer betroelsene på sin egen blogg .

Mens hun sitter på flyet med kurs for Båstad i Skåne sammen med sin nye adoptivdatter Zoe, lar 45-åringen tankene vandre tid tidligere sommeropplevelser. Og hun går altså ikke av veien for å navngi en celeber flørt fra et par år tilbake.

«Jeg husker mange spennende eventyr i Båstad, Norrvikens hager, konserter, spa, solnedganger, Fredrik Ljungberg... Say no more», skriver Carola og slenger på et smiletegn.

- For stor aldersforskjell

Hun er rask med å presisere at «det ikke ble noe mer enn en mulighet og noen tekstmeldinger på mobilen» mellom henne og den svenske fotballspilleren, slik hun husker det.

«Jeg tenkte nok at det var for stor aldersforskjell, og at jeg ikke er pen nok for ham. Og at vi kanskje ikke hadde samme mål og overbevisning i livet», skriver den single sangstjernen og legger til at hun vanligvis legger lokk på følelsene tidlig i forhold til menn, dersom hun ikke tror det fører til noe.

Kontakt i London

Carola forteller at hun og Ljungberg møttes gjennom felles kjente og var på noen sommerfester sammen. De skal også ha hatt litt kontakt da Carola besøkte London for noen år siden. Ljungberg spilte for Arsenal fra 1998 til 2007.

«Hva holder han på med i dag, forresten?», blogger Carola.

Svenske Aftonbladet har forsøkt å få en kommentar fra Ljungberg uten hell. 35-åringen, som har spilt 75 landskamper i hjemlandet, var inntil nylig tilknyttet den japanske klubben Shimizu S-Pulse. Hvilke planer han har nå som kontrakten er avblåst, er uvisst.

Carola er en svært ivrig blogger, og hun innvier offentligheten hyppig i sin private sfære. Det har provosert mange i hjemlandet at hun i så stor grad også utleverer sin nye datters liv i bloggen.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder