STOLT KUNNGJØRING: Britney Spears stilte i sort, dristig habitt, mørke solbriller og et stort smil om munnen da hun informerte om Las Vegas-showene i nettopp spillebyen i går. Foto: AP

Britney håver inn nær 200 mill på Vegas-show

Den som trodde at Britney Spears' karriere var på vei ned, må tro om igjen.

ARTIKKELEN ER OVER SEKS ÅR GAMMEL
Britney Spears - hjemmeside

Den skandaleombruste popstjernen (31) følger i fotsporene til Celine Dion (45) og blir musikalsk trekkplaster i Las Vegas.

Britney kunngjorde på «Good Morning America» i går at hun har inngått en avtale med Planet Hollywood Resort & Casino i spillebyen om å holde en konsertrekke over to år.

Det er ikke småtteri hun tjener - 31-åringen får ifølge TMZ 90 millioner kroner i året - og hvert år skal hun servere 48 konserter. Altså blir den allerede styrtrike sangeren nesten 200 millioner kroner rikere innen 2015.

- Jeg kommer garantert til å fremføre mine største hits, men jeg må legge inn en del av mitt nye materiale for at showet skal bli ferskt, forklarte Britney i gårsdagens TV-intervju.

Dristig

31-åringen var for anledningen iført sort, frekk jakke uten noe under og blottet midtre del av overkroppen til langt under navlen.

Britney sparker fra allerede i julen. 27. desember går startskuddet for konsert-maratonen, som har fått tittelen «Piece of Me».

14 ÅR SIDEN: Mye har skjedd i Britneys liv og karriere siden dette bildet ble tatt på en MTV-galla i 1999. Foto: AP

Tobarnsmoren skal angivelig ikke flytte fra Los Angeles til Las Vegas mens oppdraget pågår, men Planet Hollywood skal ha reservert en luksus-suite i 52. etasje på hotellet, som stjernen kan disponere fritt.

Snart plateklar

Nylig lanserte Britney singlen «Work Bitch». Resten av studioalbumet - det åttende i rekken - skal etter planen slippes senere i høst.

Britney har til tross for at hun har ligget relativt lavt i terrenget de siste årene, gjort comeback i rampelyset som «X Factor»-dommer. Det ble imidlertid en kort affære for popprinsessen som for 14 år siden erobret verden med «Hit Me Baby One More Time» - bare 17 år gammel.

SJEKK BRITNEYS HISTORIKK PÅ VG-LISTA

Hun seilte lenge i medvind og toppet listene verden over med flere hitlåter - inntil hun i 2008 gikk på en kraftig psykisk smell .

Britney har nå for lengst fått igjen delt omsorgsrett for sine to sønner, som hun mistet etter sammenbruddet .

Først de siste par årene har Britney kommet på rett kjøl, men hun har fortsatt sin far, Jamie Spears, utnevnt som verge. Retten mener fremdeles at sangeren ikke er stabil nok til å ta fullt ansvar for eget liv, blant annet økonomien.

FØLG RAMPELYS PÅ FACEBOOK

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder