BLODIG BARBADER: Rihanna dreper og torturerer i musikkvideoen til «Bitch Better Have My Money». Flere nettsider omtaler videoen som NSWF - altså ikke noe du ser på arbeidsplassen ...

BLODIG BARBADER: Rihanna dreper og torturerer i musikkvideoen til «Bitch Better Have My Money». Flere nettsider omtaler videoen som NSWF - altså ikke noe du ser på arbeidsplassen ... Foto: Skjerpdump/Youtube,

Rihanna med brutal musikkvideo

Nådeløs Rihanna setter kniven mot strupen til dansk superhunk.

  • Angelica Hagen
  • Sofie Braseth
ARTIKKELEN ER OVER FIRE ÅR GAMMEL

Rihannas (27) singel «Bitch Better Have My Money» ble sluppet allerede i mars i år, men det var først torsdag at musikkvideoen traff internett.

Artisten selv har vært med på å regissere videoen, som i skrivende stund har over fem millioner visninger på YouTube.

Flere nettsteder, deriblant Time Magazine, omtaler videoen som NSFW - «not safe for work». Dermed kan det hende at du bør vente med å trykke «play» til du kommer hjem ...

Se videoen her!

Den sju minutter lange videoen er nærmest for kortfilm å regne, og viser Rihanna og venninnenes jakt på «bitchen» som bør ha pengene hennes – nemlig den danske kjekkasen Mads Mikkelsen (49), i rollen som «Accountant aka The Bitch».

I videoen blir regnskapsfører Mikkelsens kone kidnappet og tatt med på en bestialsk rundreise med Rihanna og hennes venninner.

Til slutt kommer turen til Mikkelsen, som blir tatt av dage av Rihanna med en kniv som er øremerket folk som har «fucket opp kreditten hennes».

Kjent for å sjokkere

«Bitch Better Have My Money» er andre singel ut fra Rihannas åttende album. Første singel var det akustiske Kanye West- og Paul McCartney-samarbeidet «FourFiveSeconds», som også vil utgis på Wests kommende album. Det melder Rolling Stone Magazine.

Rihanna er kjent for å sjokkere, og til tross for brutale scener i musikkvideoen får stjernen positive tilbakemeldinger på sosiale medier.

Størst digitalt

Rihanna topper i tillegg «the Recording Industry Association of Americas Digital Single Awards», forkortet til RIAA, med 100 singler nedlastet og strømmet. Hun er den første artisten på listen til å komme opp til 100-tallet.

Les også: Full forvirring rundt Rihanna-låt

De siste ti årene har stjernen sluppet 37 singler, blant annet «We Found Love» med Calvin Harris, «Only Girl» og «What's My Name», alle med flere priser.

På andre og tredjeplass på listen finner vi Taylor Swift og Katy Perry.

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder