GLEDER SEG TIL NESTE KAPITTEL: Liam Payne, her fra «One Direction»-konserten i Oslo i fjor, har fått solo-platekontrakt
GLEDER SEG TIL NESTE KAPITTEL: Liam Payne, her fra «One Direction»-konserten i Oslo i fjor, har fått solo-platekontrakt Foto: Robert S. Eik VG

Nok et One Direction-medlem går solo

Liam Payne annonserte den ferske platekontrakten på twitter i går.

  • Maiken Svendsen
Publisert:Oppdatert: 22.07.16 kl. 20:37

Britiske Liam Payne, kjent som en av fem i boybandet One Direction, melder selv på Twitter at han har fått platekontrakt, og vil lage musikk alene fremover:

«Lykkelig over å ha signert med Capitol UK. De har en fantastisk historie med artister, og jeg håper at jeg kan følge i deres fotspor» skriver han.

Fikk du med deg? Viste sin kjærlighet på veldedighetsgalla

Ifølge NME skriver han i en pressemelding at han gleder seg til å bli en del av historien til plateselskapet. Det samme bladet skriver at direktøren for Capitol Records UK, Nick Raphael, sier at de virkelig gleder seg til samarbeidet med Payne.

– Vil alltid være kjært

Payne er det andre medlemmet av bandet som har gått solo. Tidligere i år kom Zayn Malik med sitt solo-album «Mind of Mine».

Bandets pause har gjort at fansen har diskutert om det betyr slutten for One Direction. Payne understreker at One Direction alltid vil være hans hjem og familie, men at han gleder seg til å se hva dette kapittelet bringer.

Boybandet slo igjennom i «X Factor» i 2010, hvor de ble satt sammen av dommer Simon Cowell. Allerede i 2014 spodde han dog at bandet ikke kom til å holde sammen.

Husker du? Dette skal de gjøre i pausen

– Til slutt kommer alle til å gå hver til sitt, sa han da.

I november ble det klart at bandet tar en pause, fordi de trengte tid til sine egne liv igjen.

– Vi har vært på fire turneer, gitt ut fem album, men vi kommer tilbake. Vi vil ikke at dette skal ende, sa Payne til The Sun i november.

Da gledet han seg til å se filmene bandet har laget, og bruke mer tid sammen med moren sin.

Publisert:Oppdatert: 22.07.16 kl. 20:37