OVER: Hollywood-stjernen Jake Gyllenhaal (30) og countryprinsessen Taylor Swift (21). Foto: Foto: AP og Universal

- Slutt mellom Taylor og Jake

(VG Nett) Romansen mellom filmstjernen Jake Gyllenhaal (30) og countryprinsessen Taylor Swift (21) ble kortvarig.

Artikkelen er over ni år gammel

Da amerikanske medier i forrige måned meldte at Swift hadde fått diamanter i bursdagsgave fra Hollywood-kjæresten, ble forholdet spådd å være av det seriøse slaget. Men lykken varte ikke.

Kilder nær paret hevder overfor bladet People at de to superstjernene avsluttet romansen før jul, og at de derfor tilbrakte både julen og nyttårshelgen hver for seg - Swift i Nashville og Gyllenhaal i New York.

- Det er slutt, hevder kilden, som ikke utdyper årsaken til bruddet.

Har ligget lavt

Hverken Swift eller Gyllenhaal har kommentert bruddpåstandene. De to, som skal ha begynt å sverme i oktober i fjor, bekreftet heller aldri for offentligheten at de var et par. Bilder av de to hånd i hånd og omslynget har likevel vitnet om søt musikk.

Gyllenhaal, kanskje best kjent fra «Brokeback Mountain», skal ifølge bladet In Touch ha gitt Swift et armbånd i hvitt gull og med diamanter da hun 13. desember feiret sin 21-årsdag. Prislappen på smykket skal ha vært på over 600.000 kroner.

Synger om havarerte forhold

Selv om Swift har vært ordknapp om romansen, er hun ellers svært åpenhjertig rundt sine kjærlighetserfaringer overfor fansen. Swifts nyeste countryalbum, «Speak Now», er spekket med det hun har opplyst er personlige låter til en rekke tidligere flammer. Den prisbelønte artisten har aldri lagt skjul på at de egenskrevne sangene er selvbiografiske.

Gyllenhaal kom imidlertid for sent inn i sangerens liv til å få en egen låt på plata. Om han får en egen sang dedisert til seg på 21-åringens neste utgivelse, gjenstår å se.

Artikkelen fortsetter under bildet.

FØR BRUDDETE: Taylor Swift og Jake Gyllenhaal på kaffebar i Nashville i begynnelsen av desember. Foto: Bulls Foto: BULLS

Droppet Skavlan

Swift - som fikk terningkast 5 av VGs anmelder for sin nye plate - holder sin første konsert i Norge i mars neste år. Planen var at hun også skulle besøkt Fredrik Skavlan i studio før jul, men det ble avlyst fordi hun hadde for mye på agendaen i hjemlandet USA.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS

Få underholdningsnyheter på Facebook

Mer om

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder