VAR VENNER: Britney Separs og Sam Lutfi på et bilde fra om lag fem år siden. Foto: WENN

Fortsatt forbud for Britney-venn

(VG Nett) Sam Lutfi har fått forlenget det rettslige forbudet mot å nærme seg popstjernen.

ARTIKKELEN ER OVER 11 ÅR GAMMEL

De var nære venner i mange måneder. Sam Lutfi påtok seg også manageransvaret for Britney da hun på nyåret slet som verst. Ved en rekke anledninger uttalte Lutfi seg som talsperson i pressen på popprinsessens vegne.

Pappa tok affære

Men pappa Jamie Spears satte en bråstopp for vennskapet. Han gikk rettens vei og fikk medhold. Lutfi ble beordret å holde seg unna Britney.

Opprinnelig skulle advokatene til Jamie Spears møte Lutfis advokater i rettssalen i dag for å diskutere forbudet. Men Britneys pappa, som er utnevnt for verge for sin umyndiggjorte datter, har sørget for at det rettslige forbudet er forlenget med nye 30 dager, melder nyhetsbyrået Reuters.

Det er Lutfis representant, Michael Sands, som melder om rettens beslutning i en epost til nyhetsbyrået. Sands forklarer at Lutfi ikke bestrider forbudet, men at saken skal opp for ny høring.

Dop-påstander

Britneys far mener at Lutfi har en negativ innflytelse på hans psykisk syke datter. Jamie Spears har også hevdet at Lutfi har dopet ned Britney og holdt henne fanget i hennes eget hjem.

Lutfi har nektet for alle anklager og har gjentatte ganger uttalt at han kun har gode hensikter.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder