INN PÅ AKUTTMOTTAKET: Dette dramatiske bildet viser ambulansepersonalet som haster inn på akkuttmottaket med Jackson. Foto: X17online.com

Michael Jacksons dødsdrama - time for time

(VG Nett) Superstjernen skal ha fått hjertestans i sitt eget hjem i Los Angeles. Han skal ikke ha hatt puls da ambulansen ankom.

ARTIKKELEN ER OVER TI ÅR GAMMEL

Ifølge TMZ ble han hentet hjemme i LA av en ambulanse. Han skal da ha hatt hjertetrøbbel, og ifølge nettstedet ble gjennomført hjertekompresjoner i bilen på vei til sykehuset.

Michael Jackson skulle holdt 50 avskjedskonserter i O2 Arena i London, med start 13. juli.

Les også:«The king of Pop» er død

JACKSON-DRAMAET TIME FOR TIME:

10. juni: Rapporter om at det så dårlig ut for comebacket og de 50 konsertene til Michael Jackson i London i juli. Telegraph rapporterte om at superstjernen hadde helseproblemer.

24. juni: Michael Jackson skal ifølge TMZ ha vært på sin siste øving på Staples Center før det store comebacket i juli i London.

25. juni, kl 21.21: Meldingen til alarmsentralen skal ha kommet klokken 21.21 norsk tid..

Kl 23.26: Rettsmedisiner Fred Corral i Los Angeles County sier til CNN at Michael Jackson ble erklært død klokken 14.26 lokal tid.

26. juni, 00:39: Det er totalt kaos utenfor sykehuset. I tillegg til mennesker i hundretall, sirkler en rekke helikoptere i luften. Trafikken i området står til tider helt stille. Klokken er nå 15.38 lokal tid i Los Angeles.

Kl 03:17: Jermaine Jackson, broren til Michael bekrefter at superstjernen omkom av hjertefeil.

Kl 03.45: Michael Jackson kropp blir flydd fra sykehuset i helikopter, og han blir deretter fraktet over på en båre - og inn i en ventende bil på bakken.

Kl 03.48: Bilen kjører inn i en garasje til bygget hvor obduksjonen vil finne sted i løpet av det kommende døgnet.

Slik var livet til «The King of Pop»:Les hele historien her

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder