STJERNEPAR: Rihanna (20) og Chris Brown (19). Rihanna forteller hun var så forelsket at hun valgte å gå tilbake etter at Brown mishandlet henne Foto: AP

Chris Brown siktet for vold og trusler

(VG Nett) Chris Brown er siktet for legemsfornærmelse og trusler, melder nyhetsbyrået Associated Press.

Artikkelen er over 11 år gammel

Nyhetsbyrået har fått tilgang til rettsdokumentene hvor dette står.

Den 19 år gamle R&B-sangeren Chris Brown, som er løslatt på kausjon, er ventet å måtte møte i retten senere torsdag.

Chris Brown (19) ble for en måneds tid siden arrestert for mishandling av en kvinne, bare timer før han skulle opptre på Grammy-showet i Los Angeles.

Kjæresten Rihanna avlyste også opptredenen på Grammy, noe som førte til spekulasjoner om at hun var offeret for mishandlingen. Spekulasjonene ble ikke mindre etter at et bilde av en synlig skadet Rihanna lekket ut på nettsiden TMZ.com.

Den voldsomme kjærestekrangelen skal ha funnet sted i en bil like før Grammy-showet i L.A. Det var øyenvitner som angivelig reagerte på skrik fra bilen, og som varslet politiet.

Selv om Rihanna og Chris Brown ikke har uttalt seg konkret om hva som egentlig skjedde, opplyste politiet i Los Angeles like etter arrestasjonen at Rihanna samarbeidet med dem i etterforskningen. Nå skal hun imidlertid ifølge The Sun være motvillig til å bistå i å reise sak mot kjæresten.

Selv om både Rihanna og Chris i få ordelag har kommentert saken i media, har ingen av dem nevnt den andres navn. Rihannas far har gått ut og sagt at han støtter datteren uansett hva hun velger å gjøre i forhold til Chris.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder