Johnny Logan kollapset på scenen

(VG Nett) Foran 960 sjokkerte gjester falt den irske Grand Prix-helten Johnny Logan (49) om på scenen i Danmark søndag.

ARTIKKELEN ER OVER 15 ÅR GAMMEL

- Pinlig

Tinghallens direktør, Tommy Pedersen, beskriver det hele som «pinlig». Han hadde håpet at nyheten om Logans sammenbrudd på scenen ikke ville bli kjent for andre enn publikum i salen.

- Når det nå likevel har kommet ut, må jeg innrømme at det var en pinlig forestilling, sier direktøren til avisen.

Får ikke honorar

- Johnny Logan burde aldri gått på scenen. Én ting var at han kollapset på scenen, men han kunne jo heller ikke synge, sier Pedersen som lover å gi alle de 960 gjestene pengene tilbake. Artisten selv må klare seg uten honorar.

- Det må bli konsekvensen av denne forestillingen, sier Pedersen.

Haltende show

49-åringen, som har sørget for gjentatte triumfer i Melodi Grand Prix, både som sanger og låtskriver, klarte å gjennomføre første del av konserten. Publikum skal imidlertid ikke ha kunnet unngå å legge merke til at han på vei ut i siste halvdel av showet, hadde store problemer. Logan, aktuell med albumet «We All Need Love», skal ha snublet rundt på scenen før han falt overende inn i et trommesett.

GP-kongen skal ha forsøkt å fullføre opptredenen, men måtte gi seg.

- Influensa

Direktøren for Tinghallen har i etterkant fått en mail fra Logans management, hvor de skriver at sangeren fikk en blackout som følge av influensa. Logan, som ble fraktet rett til sykehus etter sammenbruddet, skal ha fått medisinsk hjelp og er nå på bedringens vei.

Også i fjor på omtrent denne tiden, brøt Logan sammen - stresset og utbrent etter en omfattende Europa-turné. Men sammenbruddet kom den gang hjemme i hans egen stue i Dublin, og trebarnsfaren klarte selv å kjøre til sykehuset, hvor han tilbrakte to døgn.

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder