PROSTATA-KREFT: Den danske musikeren Kim larsen har fått prostata-kreft og må avlyse vineterens konserter. Men han regner med å gjennomføre sommerens konserter i Norge
PROSTATA-KREFT: Den danske musikeren Kim larsen har fått prostata-kreft og må avlyse vineterens konserter. Men han regner med å gjennomføre sommerens konserter i Norge Foto: Anette Karlsen NTB scanpix

Kim Larsen har fått kreft - avlyser konserter

Publisert:

Del saken på:

Lenken er kopiert
MUSIKK

Den populære danske musikeren lider av prostatakreft og må derfor avlyse Kim Larsen & Kjukkens konserter i januar, februar og mars.

Det er den danske avisen Ekstra Bladet som først omtaler denne saken etter at bandet selv har meldt dette på sin Facebook-side.

72 år gamle Kim Larsen som gjerne kalles Danmarks nasjonalskald, fikk påvist prostatakreft i desember og er allerede under behandling.

Husker du? Kim Larsen protesterer mot røykeforbud

– Jeg ber om unnskyldning både overfor publikum og arrangører. Men jeg er i ferd med å bli en gammel narr og i mot min egen vilje, har jeg måttet innse at jeg trenger litt ekstra tid for å komme i spilleform igjen, skriver Kim Larsen selv på bandets Facebook-side.

Les også: Kim Larsen hemmelig gift

Slik det ser ut nå er det bare vinter-konsertene i Danmark som rammes. Kim Larsen & Kjukken har planlagt tre konserter i Norge, en i Langesund 27. juli, en i Stavern 28. juli og en sammen med Åge Aleksandersen & Sambandet 1, august i Oslo.

– Men, skriver Larsen videre på Facebook, jeg regner bestemt med å være klar til sommeren.